X

Μπέσσυ Αργυράκη: Υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη στον Νότιο Τομέα

Το νέο της βήμα στην πολιτική ανακοίνωσε η Μπέσσυ Αργυράκη, το πρωί της Τετάρτης.

Γράφει: TheToc team

Τις δυνάμεις της στην ποιλιτική να δοκιμάσει η Μπέσσυ Αργυράκη, στις επικείμενες εκλογές, καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της, θα είναι υποψήφια με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, η τραγουδίστρια είπε συγκεκριμένα ότι κατεβαίνει υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη του Γιώργου Πατούλη, "Νέα Αρχή για την Αττική", στον Νότιο Τομέα.

Πιο αναλυτικά, είπε: "Είμαι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος και το λέω με τιμή και με χαρά, με τον Γιώργο Πστούλη, στον Νότιο Τομέα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά έχω πολλή όρεξη για δουλειά, είμαι στην πολιτική από το 1990, στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχω κάνει μεγάλο αγώνα. Τώρα θέλω να συμπράξει με τους σπουδαίους ανθρώπους που έχει διαλέξει ο Γιώργος Πατούλης. Έχει πολύ καιρό που μου έχει γίνει η πρόταση, απλά σκεφτόμουν αν θα αφήσω τον δήμο μου. Διάβασα το έργο του, το έχω μάθει απ' έξω έχω δει νούμερα και χιλιάδες έργα και είπα να συμπράξω και εγώ".

Διαβάστε Επίσης



"Η Μπέσσυ δεν είναι πολιτικός, είναι ένας άνθρωπος που βάζει στόχους και προσπαθεί να τους πετύχει για το καλό όλων μας" είπε τέλος, η Μπέσσυ Αργυράκη.