Κάθε άλλο παρά λίγοι είναι οι διάσημοι που στηρίζουν δημόσια το κύμα κινητοποιήσεων που προκάλεσε η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ στη Μινεάπολη των ΗΠΑ από λευκό αστυνομικό.
Αρκετοί από αυτούς έχουν λάβει μέρος και στις διαδηλώσεις για τον αδικοχαμένο 46χρονο Αφροαμερικανό. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Λόπεζ.
Ο διάσημος ηθοποιός κατέβηκε στη διαδήλωση του Λος Άντζελες και μάλιστα με τη μηχανή του. Οι φωτογραφίες του δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον αστέρα του Χόλιγουντ να εμφανίζεται με κράνος, μάσκα και γάντια, φορώντας τζιν παντελόνι και ένα φούτερ με το όνομα του Τζορτζ Φλόιντ.

Στην ίδια διαδήλωση όπου συμμετείχαν 50.000 άνθρωποι ήταν και το "είδωλο" της ποπ μουσικής Τζένιφερ Λόπεζ. Η Λατίνα τραγουδίστρια αποκάλυψε μάλιστα ότι το πλακάτ που κρατούσε το έφτιαξε με τη βοήθεια των παιδιών της τα οποία και την παρότρυναν να συμμετάσχει στην κινητοποίηση.
Το πλακάτ έγραφε το σύνθημα "Οι ζωές των μαύρων μετράνε - Φτάνει πια" κάνοντας και σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram προτρέποντας τον κόσμο να συνεχίσει να διαδηλώνει ειρηνικά.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr