Μυκονιάτικος γάμος για τον διεθνή Νίκο Καράμπελα και την Αμάντα Λαγκαδιανού

Μετά από 7 χρόνια χρόνια, ο Νίκος Καράμπελας και η Αμάντα Λαγκαδιανού επισημοποίησαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων τον έρωτά τους, με ένα γάμο με νησιώτικο χρώμα.

SHARE THIS
0
SHARES

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής Νίκος Καράμπελας της Λεβάντε και το 24χρονο μοντέλο Αμάντα Λαγκαδιανού,  γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων πριν από 7 χρόνια. Η Αμάντα ακολούθησε τον ποδοσφαιριστή σε κάθε του μεταγραφή από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και μετά στην Ισπανία, συγκατοικώντας μαζί του και αποδεικνύοντας ότι είναι ο άντρας της ζωής της.

 

 

 

 

 

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στην αγαπημένη του Μύκονο στις 20 Ιουνίου, στις οκτώ το βράδυ στον Άγιο Σώστη, με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και πρόσωπα από το μόντελινγκ να βρίσκονται δίπλα τους και να χαίρονται με την ευτυχία τους.  

 

 

 

 

 

Ανάμεσά τους η Σταρ Ελλάς 2012 Βασιλική Τσιρογιάννη με τον αγαπημένο της και στενό φίλο του γαμπρού Θανάση Παπάζογλου, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με την οικογένειά του, ο Λουκάς Βύντρα με την οικογένειά του.

 

 

 

 

 

Ακολούθησε γλέντι μέχρι το πρωί. Το ζευγάρι θα παραμείνει για λίγες μέρες στη Μύκονο και αργότερα θα ταξιδέψει στο εξωτερικό. 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook