X

My Style Rocks: Εντυπωσιακή δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη η νέα παίκτρια [Εικόνες]

Η ίδια είχε πει ότι δεν της αρέσουν τα ριάλιτι σόου, και προτιμά τις ποιοτικές εκπομπές.

Γράφει: TheToc team

Η εντυπωσιακή δημοσιογράφος από τη Θεσσαλονίκη, η Θεοδώρα Ρούμπογλου, είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks, σύμφωνα με τα spoilers.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή μελαχρινή νεαρή, η οποία εργάζεται στην εφημερίδα "Metrosport", αλλά συμμετέχει και στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή Breakfast club, 8:00 με 11:00 καθημερινώς στον "Zoo radio 90,8". Παράλληλα, εργάζεται και ως μοντέλο.

Σε συνέντευξή της έχει δηλώσει την επιθυμία της να μετακομίσει στην Αθήνα:

"Θέλω να κατέβω στην Αθήνα και να ασχοληθώ κυρίως με Lifestyle εκπομπές. Σαν τη Θεσσαλονίκη όμως δεν είναι πουθενά", λέει και συνεχίζει: "Η συνεργασία μου με τον Σταμάτη Μαλελη ηταν ορόσημο στην μετέπειτα εξέλιξη μου στο δημοσιογραφικό κομμάτι".

Μιλώντας για τα ριάλιτι σόου που έχουν επιστρέψει στην τηλεόραση έχει πει: "Δεν έχουν να δώσουν τίποτα εποικοδομητικό στον τηλεθεατή. Θα προτιμούσα να υπάρχουν πιο ποιοτικές εκπομπές", επισημαίνει.

Η νέα παίκτρια φαίνεται να έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα, αφού και μία από τις παίκτριες της έχει κάνει σχόλια στο Instagram.