“Να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο”-Τo bullying στον Master Chef Τιμολέοντα

«Πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου»! Ο Τιμολέων Διαμαντής μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για όσα έζησε κατα τη διάρκεια του Master Chef.

na-pethaneis-na-patheis-karkino-to-bullying-ston-master-chef-timoleonta
SHARE THIS
0
SHARES

Πρωτόγνωρη και αξέχαστη η εμπειρία που έζησε ο Τιμολέων Διαμαντής στο Master Chef για διάφορους λόγους. Δυστυχώς, δεν είναι όλοι καλοί, όπως τα δεκάδες σχόλια που λάμβανε μέσω social media που του εύχονταν ακόμα και να πεθάνει! Για αυτά μίλησε στο Down Town .

Διαβάστε όσα είπε:

 
Πώς διαχειρίστηκες τα αρνητικά σχόλια;

Οι άνθρωποι στο διαδίκτυο κρίνουν λίγο διαφορετικά. Δεν με πειράζει να μου πει κάποιος ότι δεν του αρέσει ο χαρακτήρας μου. Αλλά με πειράζει να πουν ότι είμαι κακός μάγειρας ή τα πολύ αισχρά λόγια. Γιατί δέχτηκα ακόμη και απειλητικά μηνύματα, που μου έγραφαν «να πεθάνεις, να πάθεις καρκίνο», πράγματα τα οποία δεν λες ούτε στον χειρότερο εχθρό σου.

Δεν σε φρίκαραν αυτά τα μηνύματα;

Στην αρχή φρίκαρα μη στεναχωρηθεί η μάνα μου. Αλλά ήταν η πρώτη που το ξεπέρασε. Την πρώτη μέρα που διάβασα όλα αυτά τα μηνύματα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα. Πλέον όμως δεν με νοιάζει τίποτα και δεν με επηρεάζουν. Γιατί ο κόσμος έξω στον δρόμο που συναντάω από κοντά είναι φανταστικός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook