Σε μία νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο στο οποίο βρίσκεται, προχώρησε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο αγαπημένος μάγειρας του τηλεοπτικού κοινού ανέβασε μία φωτογραφία με τον ίδιο ξαπλωμένο στο κρεβάτι του δωματίου του και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.
"Μια κυριακάτικη καλημέρα με υπομονή και κουράγιο. Ελπίζω την ερχόμενη να είμαι σπίτι", έγραψε ο Ηλίας Μαμαλάκης στην ανάρτησή του.
Πριν λίγες ημέρες, ο Ηλίας Μαμαλάκης είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του πως βρίσκεται στο νοσοκομείο με μία ανάρτησή του. "Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος", είχε γράψει τότε.
Ο Ηλίας Μαμαλάκης δεν έχει αποκαλύψει τι είναι αυτό που τον ταλαιπωρεί και τον κρατά νοσηλευόμενο, όμως οι διακτυακοί του φίλοι έχουν σπεύσει να του ευχηθούν ταχεία ανάρρωση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
