Νέα κόντρα: σκληρή απάντηση Σπυρόπουλου σε Ζησάκη

"Αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα και ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο".

nea-kontra-skliri-apantisi-spuropoulou-se-zisaki
SHARE THIS
0
SHARES

Παρασκήνιο και μεγάλος θόρυβος μετά από τις δηλώσεις που έκανε ο Ευθύμης Ζησάκης, ο οποίος είπε ότι αυτή την περίοδο κάνει πρόβες για την παράσταση Toc Toc. Μόνο που η παράσταση έχει ήδη κάνει πρεμιέρα με κάποιον άλλον ηθοποιό στον πρωταγωνιστικό ρόλο, τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Το θέατρο διέψευσε τη δήλωσή του, αλλά ο Ευθύμης Ζησάκης επέμεινε με νέες δηλώσεις στο Πρωινό, που προκάλεσαν την σκληρή απάντηση του Κώστα Σπυρόπουλου.

Τι είπε ο Ευθύμης Ζησάκης

«Το Θέατρο Ήβη με πλησίασε, μου έκανε μια πρόταση και συγκεκριμένα ο άνθρωπος που ηγείται της παράστασης Toc-Toc. Ξεκινήσαμε κάποιες πρόβες, μείναμε σε μια ανοιχτή συζήτηση στο τι θα κάνουμε σε σχέση με την παράσταση, όπου σε εκείνη την ανοιχτή συζήτηση ήταν το μεσοδιάστημα της Θεσσαλονίκης. Συζητήσαμε ότι από 7 Ιανουαρίου θα συνεχίσουμε στην Αθήνα στο Toc-Toc στο Θέατρο Ήβη. Εμένα αυτό μου κόστισε και άλλες δουλειές, οι οποίες μου έγιναν. Έκανα πρόβα μόνος μου για να μπορέσω να ενσωματωθώ σε ένα σύνολο.

Η ανοιχτή συζήτηση με το θέατρο και με τον Κώστα Σπυρόπουλο ήταν ότι ερχόμενοι από τη Θεσσαλονίκη, ενσωματωνόμαστε και ξεκινάμε στην Αθήνα. Όταν λέμε κάτι μπορεί στα θέατρα να μην υπάρχουν συμβόλαια, αλλά υπάρχει λόγος. Υπήρξε λόγος ότι από 7 Γενάρη θα ενσωματωθώ στο Toc-Toc. Σε κάποια πράγματα δεν ήμουν έτοιμος όπως θα έπρεπε. Το αναγνωρίζω αυτό γιατί είχα πάρα πολλές άλλες δραστηριότητες. Είμαι εδώ για να δεχτώ και τα πυρά και τις δάφνες σε οτιδήποτε και αν κάνω.

Στις 7 Γενάρη ξεκίνησαν χωρίς να έχω καμία ενημέρωση. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους υπεύθυνους αλλά δεν υπήρχε αντίκρυσμα. Δεν γνώριζα πως έγινε η πρεμιέρα τη Δευτέρα. Καλοτάξιδο το έργο. Δεν έχω καμία πικρία μέσα μου».

Η δήλωση που έκανε ο Κώστας Σπυρόπουλος

«Ο λόγος του καθενός είναι το παρελθόν του και οι διαδρομές του! Είμαι στο θέατρο από 10 χρονών παιδί! Πολλά χρόνια! Δεν ασχολούμαστε με αυτούς που φεύγουν αλλά με αυτούς που μένουν! Με αυτούς που ήρθαν για να μείνουν και αυτοί που ήρθαν για να μείνουν είναι οι ηθοποιοί που δεν στήνουν τους συναδέλφους τους στην πρόβα, είναι αυτοί που δεν τους παίρνει ο ύπνος στην πρόβα από χτεσινές ή προχθεσινές κραιπάλες, είναι αυτοί που δεν στέλνουν συνέχεια μηνύματα ότι θα αργήσουν γιατί έχουν γύρισμα ενώ δεν έχουν, είναι αυτοί που ασχολούνται με τον ρόλο τους και όχι με το πώς θα κάνουν ντόρο χωρίς λόγο.

Τι λόγο να δώσεις σε κάποιον που δεν έχει λόγο; Υπάρχει λόγος; Η παράσταση αυτή προχώρησε και θα προχωρήσει κρατώντας αυτούς που αξίζουν την αφοσίωσή της! Ένας ολόκληρος θίασος ταλαιπωρήθηκε χωρίς λόγο …μόνο και μόνο επειδή έδειξε ανοχή και κατανόηση σε αλλεπάλληλες μετάνοιες και βαριές συγγνώμες από τζάμπα μάγκες».

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΦΩΤΟ: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook