Νέα πυρά σε Ζουγανέλη: "Καταδικάζει τον κόσμο που παίρνει Μετρό;"

"Και πού είναι η αριστερή καταβολή; Παιδιά με συγχωρείτε πάρα πολύ".

nea-pura-se-zouganeli-katadikazei-ton-kosmo-pou-pairnei-metro
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Γιάννης Ζουγανέλης συζήτησε με τη Θεανώ Φωτίου στην εφημερίδα Τα Νέα, στη στήλη «Τα ετερώνυμα έλκονται» του Θανάση Νιάρχου. Όσα ειπώθηκαν βρέθηκαν στο επίκεντρο σχολιασμού και την αφορμή την έδωσε μια συγκεκριμένη δήλωση του ηθοποιού.

Τί είπε και ξεσηκώθηκε θύελλα; «Αν αισθάνομαι μια διαφωνία με τη σύγχρονη πολιτική είναι ότι εσείς κυρία Φωτίου απευθύνεστε στη μάζα, ενώ ο καλλιτέχνης απευθύνεται στον έναν. Γι’ αυτό δεν αντέχω τα μαζικά κινήματα, τα μαζικά μέσα συγκοινωνίας και φυσικά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης, καθώς και το πιο μαζικό πράγμα που αντιμετωπίζουμε, εκτός από το lifestyle που είναι η πιο χυδαία εικόνα του ανθρώπου, την παγκοσμιοποίηση». Το συγκεκριμένο απόσπασμα διάβασαν στο πάνελ του Πρωινού και ακολούθησε μεγάλη ένταση. 

«Μου έκανε έκπληξη, πώς ένας άνθρωπος αριστερός απεχθάνεται τα μαζικά κινήματα; Οι παραστάσεις που κάνει είναι παραστάσεις που απευθύνονται στη μάζα, στον λαό. Πόσες φορές έχει φιλοξενηθεί ο κος Ζουγανέλης και σε αυτήν εδώ την εκπομπή;», είπε ο Άρης Καβατζίκης, ανοίγοντας τον χορό.

Με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ακολουθεί και να ξεσπά: «Δίνει συνέντευξη σε μία εφημερίδα, σε ένα μέσο μαζικής ενημέρωσης. Είναι καλλιτέχνης, ο οποίος απευθύνεται στο κοινό, το οποίο κοινό που τον στηρίζει μετακινείται με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Η μάζα είναι μια έννοια που έχει αρνητική υπόσταση εν μέρει. Όμως το κοινό σου ποτέ δεν το αντιμετωπίζεις ως μάζα. Ο κος Ζουγανέλης καταδικάζει τον κόσμο που παίρνει Μετρό; Τον κόσμο που διαβάζει εφημερίδες; Τα κανάλια στα οποία έχει κάνει εκπομπή, όπως είναι η ΕΡΤ; Και πού είναι η αριστερή καταβολή; Παιδιά με συγχωρείτε πάρα πολύ».

 

Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook