Νέα χυδαία επίθεση στη Μελίνα: «Δεν ήξερε τι θα πει οργασμός»

Εκανε πρόστυχα νάζια, δεν ήξερε τι θα πει οργασμός, η ερμηνεία της ήταν να για να ξερνάνε οι πάπιες, είναι μερικά από όσα είπε η Ροζίτα Σώκου για τη Μελίνα Μερκούρη

SHARE THIS
0
SHARES

Το επιχείρημα της κυρίας Ροζίτας Σώκου για να στηρίξει όσα χυδαία λέει κατά της Μελίνας Μερκούρη, μιας γυναίκας, η οποία δεν βρίσκεται πια στη ζωή, άρα δεν έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον εαυτό της, είναι ότι είναι «κριτικός», άρα μπορεί να λέει ό,τι θέλει για όποιον θέλει. Από αυτό ακριβώς ξεκίνησε η νέα επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Μελίνας Μερκούρη με χαρακτηρισμούς και «αποκαλύψεις» επί προσωπικού που ξεπερνούν πια όχι μόνο τα όρια του άκομψου ή του αντιαισθητικού, αλλά και του χυδαίου.

Η κυρία Σώκου ρωτήθηκε γιατί μιλάει τόσο άσχημα εναντίον της Μελίνας Μερκούρη κι απάντησε με παρρησία: «Γιατί είμαι κριτικός και μιλάω άσχημα για όποιον θέλω και είμαι πάρα πολύ καλή κριτικός και πολύ αναγνωρισμένη, αλλιώς δε θα με είχε η Ελένη Βλάχου πλάι της».

Βεβαίως, αν θεωρήσουμε «θέσφατο» ότι η Ροζίτα Σώκου είναι καλή κριτικός επειδή στη δουλειά της ήταν αναγνωρισμένη, τότε γιατί αντίστοιχα να μη θεωρήσουμε το ίδιο και για τη Μελίνα Μερκούρη, η οποία δεν ήταν αναγνωρισμένη μόνο στην Ελλάδα, αλλά σαν χθες -για την ιστορία- έπαιρνε στις Κάννες το βραβείο πρώτου γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στο «Ποτέ την Κυριακή».

Βεβαίως, εδώ δεν μιλάμε μόνο για κριτική επί της δουλειάς της Μελίνας Μερκούρη, αλλά για κρίσεις επί απολύτως προσωπικών θεμάτων και χαρακτηρισμούς (όπως ότι «εκμεταλλεύτηκε τη Χούντα») σχετικά με την ηθική και την προσωπικότητά της.

Πάρτε μια γεύση: «Έκανε νάζια που ήταν πρόστυχα για γυναίκα. Την κοίταζα και αισθανόμουν ότι ντρεπόμουν που ήμουν γυναίκα. Ας βάλουν το μονόλογο της Μήδειας να ξεράσουν οι πάπιες. Τη βρήκα χάλια. Ελεεινή ηθοποιός ήταν! Η ίδια βέβαια μου έχει ορκιστεί ότι δεν έχει διαβάσει ποτέ της ένα βιβλίο ολόκληρο και δεν ξέρει τι θα πει η λέξη οργασμός. Την πρώτη νύχτα του γάμου της με τον άντρα της τον Χαροκόπο της έφερε μια τσόντα, ένα περιοδικό πρόστυχο για να καταφέρει κάτι, ούτε και ξέρω αν τα κατάφερε». 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook