
Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, επί της οδού Κανάρη 23, βρέθηκε στις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής ο Αλέξης Μάρδας.
Ο Αλέξης Μάρδας, 75 ετών, από το 1965 έως το 1969 είχε διατελέσει μάνατζερ των Beatles οι οποίοι μάλιστα τον αποκαλούσαν Magic Alex.

Την δεκαετία του 1970, όταν η τρομοκρατία ήταν κάτι καινούργιο στον κόσμο, η ανάγκη για αλεξίσφαιρα αυτοκίνητα, συσκευές παρακολούθησης και συστήματα ασφαλείας ήταν μεγάλη κυρίως στους πολιτικούς και τους διάσημους της εποχής εκείνης. Ο Μάρδας είχε δημιουργήσει διάφορες εταιρίες για να πουλήσει προϊόντα ασφαλείας σε VIPs. Ενας από τους καλύτερους πελάτες του ήταν ο Βασιλιάς Χουσεΐν της Ιορδανίας, ο οποίος είχε αγοράσει έναν ολόκληρο στόλο από θωρακισμένα αυτοκίνητα.


Ο Μάρδας είχε διατελέσει και συνιδιοκτήτης της Apple Electronics και το 1987 έγινε γενικός διευθυντής της εταιρίας Alcom Ltdπου ειδικευόταν σε συστηματα ηλεκτρονικών επικοινωνιών και ασφαλείας.
Είχε παντρευτεί το 1993 την ηθοποιό Τάνια Τρύπη με την οποία είχε αποκτήσει μια κόρη, τη Μαρίνα, 23 ετών σήμερα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Αλέξης Μάρδας, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα. Στο διαμέρισμά του έχει μεταβεί ιατροδικαστής.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και αρκετές μέρες δεν τον είχε δει κανένας. Σήμερα ο θυρωρός της πολυκατοικίας του, κάλεσε την οικογένειά του και παρουσία δικηγόρου και αστυνομικών άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν νεκρό στο κρεβάτι του.
Ο Αλέξης Μάρδας, μοίραζε το χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και την Ύδρα όπου διατηρούσε έως πρότινος ένα από τα πιο ωραία σπίτια του νησιού και στο οποίο κατά καιρούς φιλοξενούσε διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.
Βίντεο: Ο γάμος του Αλέξη Μάρδα με την Τάνια Τρύπη
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr