Νέο βιβλίο αποκαλύπτει: Ο καυγάς της Ελισάβετ με τη Μέγκαν για μια...τιάρα

Κι όμως, το ζευγάρι αντιμετώπισε την «πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του» περίπου τα ίδια προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι...

neo-biblio-apokaluptei-o-kaugas-tis-elisabet-me-ti-megkan-gia-miatiara
SHARE THIS
0
SHARES

Το παρασκήνιο του πρικγιπικού γάμου των Χάρι - Μέγκαν αποκαλύπτεται λίγους μήνες μετά κι ενώ το ζευγάρι έχει ανακοινώσει ήδη ότι περιμένει παιδί. Αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι αντιμετώπισε την «πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του» περίπου τα ίδια προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε φυσιολογικό ζευγάρι. Και μάλιστα, όταν το ρόλο της «κακιάς πεθεράς» τον αναλαμβάνει η βασίλισσα Ελισάβετ, τότε η κατάσταση γίνεται λίγο πιο δύσκολη.

«Η Μέγκαν δεν θα κάνει ό,τι θέλει» είπε η βασίλισσα. Αφορμή για τον καυγά ήταν η τιάρα που είχε επιλέξει να φορέσει η νυν Δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η βασίλισσα είχε λεκτική αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα Χάρι, με θέμα τη «δύσκολη» νύφη Μέγκαν Μαρκλ. Τα συγκεκριμένα ανέκδοτα περιστατικά εμπεριέχονται στο νέο βιβλίο του Ρόμπερτ Τζόνσον με θέμα τη ζωή του πρίγκιπα Καρόλου, που κλείνει τα 70 του χρόνια.
 

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε επιλέξει να φορέσει μία τιάρα που έφερε πάνω της σμαράγδια. Όμως, η βασίλισσα διαφωνούσε, καθώς οι πολύτιμοι λίθοι πιθανόν να προέρχονταν από τη Ρωσία, γεγονός ανεπίτρεπτο για τη βασιλική οικογένεια.

«Θα πάρει όποια τιάρα της δώσω εγώ» είπε η βασίλισσα στο Χάρι, που ανέλαβε τον ρόλο του αγγελιοφόρου ανάμεσα στις δύο κυρίες.

Μάλιστα, η βασίλισσα άφησε και μπηχτές κατά της Μαρκλ, που ήθελε να φορέσει πέπλο κατά τη διάρκεια του γάμο της. «Τι το θέλει; Αφού είναι ο δεύτερος γάμος της» φέρεται ότι είπε, προσθέτοντας ότι «η Μέγκαν μπορεί να γίνει πολύ δύσκολος άνθρωπος».

Πάντως η Μέγκαν ουδέποτε παραδέχθηκε ότι η τιάρα που φόρεσε δεν ήταν επιλογή της. Αντίθετα, είπε ότι ένιωσε υπέροχα που μπόρεσε να διαλέξει τα διαμάντια και την τιάρα από την προσωπική συλλογή της Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το βιβλίο, ο Χάρι κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών του γάμου του ήταν οξύθυμος και δεν ασχολήθηκε πολύ, αντίθετα θέλησε να ικανοποιήσει τα γούστα της Μέγκαν.

«Ό,τι θέλει η Μέγκαν, αυτό θα παίρνει η Μέγκαν» φέρεται ότι είπε με υψωμένο τον τόνο της φωνής στο προσωπικό. Όταν το έμαθε η βασίλισσα, τον κάλεσε για... ακρόαση και «τον έβαλε στη θέση του» γράφει ο συγγραφέας του βιβλίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook