
Είναι ο γάμος της χρονιάς. Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη ενώνονται, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, με τα ιερά δεσμά του γάμου, σήμερα το απόγευμα, στον Άγιο Νικόλαο τον Ραγκαβά στην Πλάκα. Το βράδυ της Πέμπτης, οι μελλόνυμφοι παρέθεσαν δείπνο στη Μεγάλη Βρεταννία και στη συνέχεια ένα pre - wedding party και στενούς φίλους και μέλη της οικογένειάς τους. Το pre wedding party δόθηκε σε γνωστό εστιατόριο στο Κουκάκι.
Ανάμεσα στους καλεσμένους που έδωσαν το παρών στη pre wedding βραδιά ο αδερφός του Νικόλαου και κουμπάρος του στον γάμο που θα λάβει χώρα σε λίγες στιγμές, Παύλος με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τον γιο τους, Κωνσταντίνο Αλέξιο, η μητέρα τους, Άννα Μαρία, η προσφάτως παντρεμένη Θεοδώρα Ντε Γκρες με τον σύζυγό της, Μάθιου Κουμάρ, η Βασίλισσα Σοφία, η οποία έφτασε στη χώρα μας το μεσημέρι της Πέμπτης και διαμένει σε ιστορικό ξενοδοχείο του κέντρου, αλλά και ο πατέρας της νύφης, Γιώργος Βαρδινογιάννης.
Ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Χρυσή Βαρδινογιάννη έφτασαν στο χώρο που διεξήχθη το πάρτι στο Κουκάκι, πιασμένοι από το χέρι. Η μέλλουσα νύφη επέλεξε να φορέσει μία υπέροχη μάξι μπλε φλορά δημιουργία που συνδύασε με ένα navy σακάκι. Τα μαλλιά της ήταν ίσια σε ελαφριές μπούκλες και το μακιγιάζ της διακριτικό όπως πάντα. Από κοσμήματα, επέλεξε ένα ζευγάρι μωβ σκουλαρίκια.
![Νικόλαος και Χρυσή Βαρδινογιάννη: Το art de la table του pre wedding πάρτι και το "ελληνικό" μενού [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/29/2940de44cef64d5096a5ca5309525b21.jpg?v=1&maxwidth=650&)
Στη σελίδα στο Instagram με το όνομα GreekMonarchy, αναρτήθηκε μία εικόνα από το εσωτερικό του pre wedding party στο Κουκάκι και είχαμε την ευκαιρία να δούμε το art de la table. O βιομηχανικής αισθητικής χώρος και τα τραπέζια του διακοσμήθηκαν πολύ απλά με φούξια και κίτρινα λουλουδάκια.

Στα social media αναρτήθηκε και το μενού της βραδιάς που επιμελήθηκε ο Θωμάς Μάτσας. Οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεκίνησαν με μους λευκού ταραμά με αυγοτάραχο και λαδοπιτάκια, με βελουτέ καραμελωμένου πράσου με κρέμα γραβιέρας. Από κυρίως πιάτα, είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε σφυρίδα και "γιουβέτσι" με short ribs και παλαιωμένη φέτα. Και έκλεισαν γλυκά με μπακλαβά με καραμελωμένο φυστίκι Αιγίνης και μους bitter σοκολάτας με αλάτι βανίλιας και βιολογικό ελαιόλαδο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr