Νικολέττα Βλαβιανού: Ο σατράπης Νορβηγός σύζυγος και πατέρας της κόρης της

«Ο άντρας μου ήταν Βίκινγκ και κούκλος. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να...»

nikoletta-blabianou-o-satrapis-bikingk-suzugos-kai-pateras-tis-koris-tis
SHARE THIS
0
SHARES

«Έξω από τα δόντια» μίλησε η Νικολέττα Βλαβιανού για τον γάμο της, το διαζύγιο αλλά και τα… νιάτα της. Η γνωστή ηθοποιός εξομολογήθηκε:

«Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχες χθες”, δε γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”.

«Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δε με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία. Με μουρμουράει όταν τα πίνει.

Η Νικολέττα Βλαβιανού με την κόρη της
Η Νικολέττα Βλαβιανού με την κόρη της

Η ίδια είχε πει πριν από χρόνια για τον Νορβηγό σύζυγό της:

«Ο άντρας μου ήταν Βίκινγκ και κούκλος. Στη Σταδίου μάς σταματούσαν στον δρόμο στην ψύχρα να μας ρωτήσουν αν είναι ξένος ηθοποιός! Ήταν δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου. Ζήσαμε μια ωραία εφηβεία όσοι προλάβαμε τα μέσα της δεκαετίας του ’80, που μπορούσαμε να ταξιδεύουμε άνετα σε όλα τα νησιά, make love not war, δεν υπήρχαν τα AIDS και λοιπά. Μείναμε μαζί δύο χρόνια και κάτι, γιατί δεν άντεξα στη Νορβηγία. Δεν μπορούσα καθόλου, γι' αυτό γύρισα». 

Φωτογραφίες: NDP 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook