![Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x428/crop/both/files/articles/7/article_234372/nikoletta-ralli-auto-einai-to-fulo-tou-mwrou-pou-perimenei.w_hr.jpg?quality=90&404=default&v=2)
Το πρώτο της παιδί με τον επιχειρηματία σύντροφό της, Μιχάλη Ανδρούτσο θα γεννήσει σε λίγους μήνες η Νικολέττα Ράλλη, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Η σχέση του ζευγαριού μετρά μόλις ένα χρόνο και οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το ευχάριστο γεγονός.
Το πρωί της Δευτέρας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το φύλο του παιδιού που περιμένει η Νικολέττα Ράλλη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες της, η Νικολέττα Ράλλη θα φέρει στον κόσμο ένα κοριτσάκι.
«Με το καλό! Να είναι χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Περιμένει κοριτσάκι! Ανταλλάξαμε κι ευχές τηλεφωνικά…» , είπε on air η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Δείτε παρακάτω πρόσφατες φωτογραφιες της.
![Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει [εικόνες]](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_234372/upl5e2e97ecb8503.jpg)
![Νικολέττα Ράλλη: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει [εικόνες] - εικόνα 2](https://www.thetoc.gr/images/articles/7/article_234372/upl5e2e9817da6f0.jpg)
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr