Ο Νίκος Καρβέλας φαίνεται ότι απουσίαζε από τη μεγάλη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ και σύμφωνα με τη HuffPost, o λόγος ήταν ένας καβγάς που είχε με την Ελληνίδα σταρ, λίγο πιν τη μεγάλη βραδιά.
Το δημοσίευμα που υπογράφει ο Νίκος Γεωργιάδης αναφέρει ότι η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είχαν μία έντονη διαφωνία στις τελικές πρόβες λίγο πριν τη συναυλία. "Δεν είναι μια απλή καλλιτεχνική διαφωνία. Ο Νίκος Καρβέλας είναι πάρα πολύ ενοχλημένος και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα", αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών.
"Παρών" ο Νίκος Καρβέλας στις πρόβες της Άννας Βίσση
Η απουσία του Νίκου Καρβέλα από τη μεγαλειώδη συναυλία της Άννας Βίσση στο ΟΑΚΑ προκαλεί ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μουσικοσυνθέτης που έχει υπογράψει όλο το ρεπερτόριο της Ελληνίδας σταρ, σε στίχους και μουσική, ήταν παρών στις πρόβες.
Λίγες ημέρες πριν από τη συναυλία, ο μουσικοσυνθέτης και η Ελληνίδα σταρ συναντήθηκαν στο στούντιο με τον κιθαρίστα Σάκη Δοβολή που είχε μοιραστεί μία φωτογραφία τους στο Instagram. "Θα κάνω παρέα με μία πολύ κουλ παρέα φέτος. Ευλογημένος που είμαι μέλος της ομάδας τους", είχε γράψει στην ανάρτησή του ο κιθαρίστας.
'Αννα Βίσση: Η συνάντηση με τον Νίκο Καρβέλα μετά τις διακοπές της
Η Άννα Βίσση επιστρέφοντας στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, συνάντησε τον Νίκο Καρβέλα και έφαγαν μαζί με σε μία παραδοσιακή ταβέρνα της Κηφισιάς όπου λειτουργεί από τη δεκαετία του 70'.
Η Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας είχαν ποζάρει χαμογελαστοί στην εξόρμησή τους.