X

Νίκος Κοκλώνης εναντίον Σπύρου Παπαδόπουλου: "Μάχη" στην τηλεθέαση - Ποιος ήταν ο νικητής

Αμφίρροπο το ντέρμπι τα βράδια του Σαββάτου στην ελληνική τηλεόραση

Γράφει: TheToc team

Το καθιερωμένο πλέον ντέρμπι στην τηλεθέαση τα βράδια του Σαββάτου καλά κρατεί, με τη "μάχη" να μαίνεται μεταξύ των πιο δημοφιλών προγραμμάτων στην τηλεόραση.

Ο... βασιλιάς της prime time ζώνης του σαββατόβραδου Σπύρος Παπαδόπολους με την αγαπημένη στο κοινό εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" έπαιζε μέχρι πρότινος μόνος του και έβγαινε με διαφορά νικητής.

Όμως, το Open με το "Just the two of us" το οποίο ανέλαβε εξολοκλήρου ο Νίκος Κοκλώνης, τόσο στην παραγωγή, την επιλογή διαγωνιζόμενων και κριτών όσο και την παρουσίαση, φαίνεται πως ήρθε να ταράξει τα νερά στη συγκεκριμένη ζώνη.

Έτσι η "μάχη" κάθε φορά είναι σκληρή και ο νικητής κερδίζει μια θέση στην καρδιά και την... οθόνη των τηλεθεατών. Πώς εξελίχθηκαν όμως τα πράγματα το Σάββατο 6 Ιουνίου;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κατάφερε να κρατήσει την πρωτιά στο γενικό σύνολο, μιας και "άγγιξε" το 17,4%, ενώ το μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη έφτασε το 12,3%.

Στο δυναμικό κοινό, ηλικίας 18-55 ετών, η κατάσταση ήταν πιο αμφίρροπη, αφού το J2US έφτασε το 10,3%, ενώ η εκπομπή του ΣΚΑΪ κατάφερε να κόψει πρώτη το... νήμα με 11,2%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ