
Για την προσωπική του ζωή αλλά και για την επαγγελαματική του πορεία μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης. Ο συγγραφέας και ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του, στην Έλενα Παπαρίζου και στον Αντώνη Ρέμο.
Ενώ, παράλληλα αποκάλυψε για την προσωπική του ζωή πως όσα είχε δηλώσει για τους γάμους του ήταν μόνο και μόνο για να κάνει... αλλαλούμ.
Ο Νίκος Μουρατίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: "την Έλενα Παπαρίζου την συμπαθώ πάρα πολύ και έχει πολύ ωραία φωνή, αλλά δεν ανέχομαι να την συμβουλεύουν λάθος και να της δίνουν ευτελή τραγουδάκια. Είναι πια 40 χρονών γυναίκα και της δίνουν τραγούδια λες και είναι κανένα πιτσιρίκι! Την παρασύρουν σε σεξιστικές φωτογραφίσεις και πράγματα τα οποία δεν ανταποκρίνονται σε μια καλλιτέχνιδα. Τα τελευταία χρόνια δεν κάνει επιτυχίες, δεν κάνει εμφανίσεις, δεν, δεν, δεν… Δεν ξέρω τι φταίει. Βλέπουμε πολλούς ποπ σταρ που έχουν απορροφηθεί στην τηλεόραση όπως η Βανδή και ο Ρουβάς".
Στη συνέχεια δήλωσε: "Ο Αντώνης Ρέμος είναι πάρα πολύ καλός και θα ήθελα να δουλέψω μαζί του γιατί κάνει πολλά λάθη. Μα να πάω στην Κύπρο και να διαβάζω ”Η γιορτή της πατάτας, τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος”; Δεν θα τον άφηνα ποτέ! Ή ”ο σούπερ σταρ Χατζηγιάννης στα εγκαίνια σουβλατζίδικου στη Νέα Υόρκη”; Και πήγε…".
Η απάντηση του Νίκου Μουρατίδη για την προσωπική του ζωή
Ο Νίκος Μουρατίδης, μιλώντας στην εκπομπή ''Τι λες Τώρα'' και την Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου είχε δηλώσει πως έχει έναν γιο και έχει κάνει δύο γάμους.
"Σε είχα για έξυπνη", είπε ο Νίκος Μουρατίδης και συνέχισε, "Αυτά τα πράγματα τα είπα σε μια συνέντευξη, στον Αρναούτογλου από ότι θυμάμαι, μόνο και μόνο για να κάνω αλλαλούμ και να τους πως ότι ”δεν σας ενδιαφέρει η προσωπική μου ζωή και δεν ενδιαφέρει και τον κόσμο”. Εννοείται πως είναι όλα ψέματα, όλα" πρόσθεσε.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr