
Ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος και η σύζυγός του Νίνα Φλορ κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις.

Αυτή την εβδομάδα, η Νίνα Φλορ συμμετείχε στο Blue Economy Summit στο Μιλάνο, ως εκπρόσωπος του Kisawa, ενός exclusive resort και περιβαλλοντικού καταφυγίου στη Μοζαμβίκη, το οποίο έχει δημιουργήσει μαζί με τον πατέρα της.
Η συγκεκριμένη Σύνοδος Κορυφής στοχεύει να ενθαρρύνει τη δράση για την προώθηση της γαλάζιας οικονομίας και την προώθηση συνεργασιών προκειμένου να εμπνεύσει καινοτόμες συνεργασίες και στρατηγικές και να δημιουργήσει συγκεκριμένες λύσεις για την προστασία των ωκεανών.
Η Νίνα Φλορ η οποία έχει μεγάλη ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα, μίλησε στο κοινό και είπε ενδιαφέροντα πράγματα.

Για την συγκεκριμένη εμφάνιση επέλεξε να φορέσει ένα Chanel φόρεμα που έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για την ίδια.

Mε το συγκεκριμένο tweed μίντι φόρεμα από τον οίκο Chanel με το μεγάλο φερμουάρ μπροστά και τις τσέπες την είχαμε δει στην Αθήνα, λίγες μέρες πριν τον γάμο της.

Τότε το είχε συνδυάσει με Chanel ασπρόμαυρα slingbacks.


Αυτή τη φορά το συνδύασε με καφέ δερμάτινα loafers.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr