Πάσχα στον εξωτικό παράδεισο της Νίνας Φλορ στη Μοζαμβίκη για τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ, την αδερφή του Θεοδώρα Γλύξμπουργκ και τον αρραβωνιαστικό της.
Η Φλορ έχει δημιουργήσει ένα πρότυπο ξενοδοχειακό θέρετρο στη Μοζαμβίκη, το τουριστικό θέρετρο Kisawa Sanctuary που έχει βραβευτεί από το National Georgraphic ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο.


Λίγες μέρες μετά το ταξίδι τους στην Αίγυπτο από όπου δημοσίευσαν υπέροχες φωτογραφίες, οι δυο τους ταξίδεψαν εκεί, χωρίς να ξεχάσουν τα ελληνικά έθιμα.

Η Νίνα Φλορ δημοσίευσε στα stories της διάφορες φωτογραφίες, σε μια από τις οποίες βλέπουμε και ένα τσουρέκι μαζί με σοκολατένια αυγουλάκια.
"Λίγο από το ελληνικό Πάσχα" έγγραψε στην εικόνα η Νίνα Φλορ.

Σε άλλη φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια φοράει το μαγιό της και ένα καφτάνι, κρύβοντας το σώμα της με εικονίδια.

Ακόμα, η Φλορ δημοσίευσε φωτογραφία με την κουνιάδα της και τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και μια στην οποία τα δύο ζευγάρια ποζάρουν μαζί στον φακό φορώντας αποχρώσεις του ροζ.


Η αδερφή του Φίλιππου, Θεοδώρα είναι ζευγάρι με τον δικηγόρο Μάθιου Κουμάρ, από το 2016 ενώ ο γάμος του αναμενόταν να γίνει το 2020, ωστόσο η πανδημία τους άλλαξε τα σχέδια.

Η ίδια είχε δώσει το παρών στον γάμο του Φίλιππου με την Φλορ φορώντας ένα μεσάτο μίντι γαλάζιο φόρεμα με λαιμόκοψη και μακριά μανίκια.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr