Μέσα σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε το Σάββατο, στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών το μνημόσυνο για τις σαράντα ημέρες από τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.
Η συγκεκριμένη περίσταση, στάθηκε αφορμή για να δούμε νέες εμφανίσεις των royal γυναικών της οικογένειας του τέως βασιλιά.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι νύφες του τέως βασιλιά Μαρί Σαντάλ, Τατιάνα Μπλάτνικ και Νίνα Φλορ αλλά και η εγγονή του Μαρία Ολυμπία έκαναν τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, αν και αυτή τη φορά ήταν όλες λιγότερο πένθιμες, χωρίς καπέλα ή headpieces.
Μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, ήταν αυτή της Νίνα Φλορ, της κοσμοπολίτισσας συζύγου του Φίλιππου, η οποία ήταν πιο απλή σε σχέση με την κηδεία του πεθερού της, αλλά πολύ στιλάτη.
Η κόρη του μεγιστάνα των αερομεταφορών Τόμας Φλορ φόρεσε ένα στιλάτο coat dress από το brand Erdem, με μια πολύ εντυπωσιακή καρφίτσα στο πέτο.
Το φόρεμά της είχε πλισέ λεπτομέρειες και μεγάλα ντυμένα κουμπιά ενώ άφησε κάτω τα μακριά μαλλιά της.
H Φλορ φόρεσε το Calla Coat Wool Blend Coating του brand, αξίας 2.280 ευρώ.
Να θυμίσουμε ότι στην κηδεία του τέως η Φλορ είχε φορέσει ένα στιλάτο ταγιέρ, είχε πιάσει τα μαλλιά της ψηλά και είχε φορέσει ένα εντυπωσιακό headpiece.
Το συγκεκριμένο look ήταν υπερβολικό καθώς είχε πολλά έντονα στοιχεία.
Αυτή τη φορά επέλεξε ένα πολύ πιο απλό look που της ταίριαζε πολύ.
Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η μεγάλη συγκίνηση
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής στη Μητρόπολη, η οικογένεια του τέως βασιλιά στάθηκε στα σκαλιά της Μητρόπολης και χαιρέτησε τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί.
Συγκινημένοι και δακρυσμένοι στάθηκαν όλοι μαζί για τις οικογενειακές φωτογραφίες.