
Στο σημερινό επεισόδιο του Nomads θα παρακολουθήσουμε την πρώτη αποχώρηση. Στην αρχή του επεισοδίου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τις 3 ομάδες, την ομάδα των Ωκεανών, της Φωτιάς και της Ζούγκλας.
Οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Μαυρίδης από την ομάδα της Φωτιάς και η Εύη Ιωαννίδου με τον Φώτη Φιλιππόπουλο από την ομάδα της Ζούγκλας. Η Εύη Ιωαννίδου ψηφίστηκε από την ομάδα της και ο Φώτης Φιλιππόπουλος από τον αρχηγό, Λευτέρη Παρασκευά.
Ο Γρηγόρης ανακοινώνει τον παίκτη που έσωσε το τηλεοπτικό κοινό μέσω της ψηφοφορίας. Στη συνέχεια, οι δύο υποψήφιοι θα μονομαχήσουν. Από τη μονομαχία, νικητής αναδεικνύεται αυτός που κερδίζει και στις 2 δοκιμασίες. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα έχουμε και τρίτη δοκιμασία για να αναδειχθεί ο νικητής. Ο παίκτης που θα χάσει, θα αποχωρήσει από το Nomads, επιλέγοντας τους αρχηγούς της επόμενης εβδομάδας και για τις 3 ομάδες.
Πηγή: zappit.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr