Ντακότα Τζόνσον:«Χάλασε» κατά λάθος το πιο σέξι χαρακτηριστικό της [φωτο]

Πώς «κατέστρεψε» κατά λάθος το πιο σέξι χαρακτηριστικό του προσώπου της και δυσαρέστησε τους αμέτρητους θαυμαστές της.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

 H ηθοποιός του Χόλιγουντ Ντακότα Τζόνσον δυσαρέστησε τους αμέτρητους θαυμαστές της με την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της. Ενα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της ομορφιάς της αποτελούσε για χρόνια το σήμα κατατεθέν της Ντακότα Τζόνσον. Kαι αυτό δεν είναι άλλο από το κενό στα δόντια της.

Ντακότα Τζόνσον:«Χάλασε» κατά λάθος το πιο σέξι χαρακτηριστικό της [φωτο]
2015

Ξαφνικά όμως εξαφανίστηκε και οι θαυμαστές της παρατήρησαν την αλλαγή στην εμφάνισή της. Η Ντακότα Τζόνσον έδωσε την δική της απάντηση στην εκπομπή «Tonight Show» του Τζίμι Φάλον και ομολόγησε την αλλαγή που έκανε.  

Μιλώντας στον παρουσιαστή, η Ντακότα Τζόνσον εξήγησε πως στενοχωρήθηκε ιδιαίτερα με αυτή την αλλαγή στο πρόσωπό της και εξήγησε την διαδικασία με την οποία έγινε. 

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon
The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

«Από τότε που ήμουν 13 ετών είχα μόνιμα σιδεράκια κολλημένα στο πίσω μέρος των δοντιών μου. Επειδή άρχισα να έχω πολλά προβλήματα με τον λαιμό μου πρόσφατα, η ορθοδοντικός μου αποφάσισε ότι ήταν καλή ιδέα να μου αφαιρέσει τα σιδεράκια για να δούμε εάν αυτό θα με βοηθούσε. Τελικά, το κενό στα δόντια έκλεισε από μόνο του και είμαι πραγματικά λυπημένη»είπε χαρακτηριστικά.

Για να καθησυχάσει τους θαυμαστές της, η 29χρονη ηθοποιός δήλωσε ότι προσπαθεί να αποκτήσει και πάλι το σήμα κατατεθέν της ομορφιάς της ακολουθώντας και πάλι μια διαδικασία με σιδεράκια. 

Η Ντακότα Τζόνσον ήταν ελάχιστα γνωστή στο Χόλιγουντ, περισσότερο ως κόρη των ηθοποιών Μέλανι Γκρίφιθ και Ντον Τζόνσον, μέχρι που επιλέχτηκε για το ρόλο της αθώας Αναστάζια στην ταινία «50 αποχρώσεις του γκρι». Από τότε έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο.

 

 

ΦΩΤΟ: EPA