
Πολύ δύσκολες στιγμές βιώνει ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά τον χαμό της συντρόφου του, Αλεξάνδρας Νικολαΐδου, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 23 Αυγούστου, νικημένη από τον καρκίνο.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρισκόταν συνεχώς "βράχος" στο πλευρό της, στον μεγάλο αγώνα που έδινε, ενώ ο θάνατός της τον συνέθλιψε. Ο ίδιος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όλες αυτές τις ημέρες μετά την κηδεία της συντρόφου του, δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση.
![Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη εμφάνισή του μετά τον θάνατο της Αλεξάνδρας Νικολαΐδου [εικόνα]](https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/22/22da0ef6ec6e495f873b2507acf4ba1a.jpg?v=1&maxwidth=650&originalwidth=1313&)
Ο stand up comedian Αλέξανδρος Τσουβέλας, δημοσίευσε σήμερα στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, μία φωτογραφία με τον Ντέμη Νικολαιδη, όπου τον βλέπουμε πρώτη φορά μετά την κηδεία της 41χρονης Αλεξάνδρας.
"Καλοί είμαστε", γράφει ο Αλεξανδρος Τσουβέλας στη φωτογραφία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr