Ντορέττα VS Σκορδά-Λιάγκα: Άρχισαν οι δηλώσεις...

Η νέα παρουσιάστρια το πρωινού του Mega, Ντορέττα Παπαδημητρίου, άρχισε να μιλάει...

SHARE THIS
0
SHARES

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι το πρόσωπο που θα μονοπωλήσει μέχρι την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν τα φώτα, αλλά σίγουρα και το πρώτο χρονικό διάστημα που θα βρεθεί αντιμέτωπη με  τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ηθοποιός που ενάμιση χρόνο νωρίτερα από την ενασχόλησή της με την παρουσίαση είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της στο TheTOC.gr ότι θέλει να γίνει παρουσιάστρια, μίλησε στην κάμερα τηλεοπτικής εκπομπής για το πρωινό που ανέλαβε, τους συνεργάτες της, τα δοκιμαστικά και τον ανταγωνισμό. 

Ανάμεσα σε άλλα είπε για την πρόταση που δέχθηκε: «Είχαμε μιλήσει με το κανάλι, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση, επειδή είχαμε καλή συνεργασία στο παρελθόν και θα θέλαμε να το συνεχίσουμε. Κάποια στιγμή όταν αναζήτησαν παρουσιαστή για το πρωινό με πήραν τηλέφωνο και μιλήσαμε πιο συγκεκριμένα πια».

Σχετικά με το περιεχόμενο της εκπομπής: «Οπωσδήποτε θα υπάρχουν στην εκπομπή όλες αυτές οι ενότητες που ξέρουμε κι έχουμε συνηθίσει σε ένα πρωινό πρόγραμμα, αλλά θα υπάρχουν και άλλα πράγματα καινούργια. Θα γίνονται μέσα από τη δική μας τη ματιά και με ένα δικό μας τρόπο».

Για τους συνεργάτες της που ψάχνει ακόμα: «Έχουμε δει πάρα πολύ κόσμο και συνεχίζουμε και βλέπουμε, δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που με το που ξεκινάει το δοκιμαστικό έχεις μια πολύ καλή επαφή, αλλά το ψάχνουμε πολύ».

Για τον ανταγωνισμό με Σκορδά-Λιάγκα: «Είναι σίγουρο ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ζώνη, αλλά σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι τώρα θέλω να καταναλώσω όλη μου την ενέργεια στο να στηθεί η εκπομπή όσο το δυνατό πιο καλά». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook