X

Ο Αγγελος Λάτσιος στο μποστάνι - Λάτρης της φύσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγελος Λάτσιος θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο, στα Άχλα της Άνδρου

Γράφει: TheToc team

Η Ελένη Μενεγάκη μετά από το ταξίδι της στο Εδιμβούργο όπου πήγε για να βοηθήσει την μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα για τη νέα χρονιά στο πανεπιστήμιό της, επέστρεψε στη βάση της στην Αθήνα. Ο γιος της, Άγγελος ίσως να έχει παραμείνει στην Άνδρο καθώς όπως έχει γίνει γνωστό, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο στα Άχλα και στο χώρο όπου διατηρεί την ξενοδοχειακή μονάδα του ο Μάκης Παντζόπουλος.

Σε νέα ανάρτησή του, έδειξε ένα υπέροχο μποστάνι που περιβάλλεται από ένα υπέροχο τοπίο. Ο Άγγελος Λάτσιος είναι ένας νέος που επιδιώκει την επαφή με τη φύση και απολαμβάνει να βρίσκεται μακριά από το κλεινόν άστυ.

Ο Άγγελος Λάτσιος δεν περνάει μόνο τα καλοκαίρια του στην Άνδρο αλλά και διαστήματα καθόλη τη διάρκεια του έτους. Δεν είναι λίγες οι φορές που γιος της Ελένης Μενεγάκη, μοιράζεται εικόνες από το ξενοδοχείο όπου θα δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά.

"Έχω πληροφορίες ότι ο Άγγελος θα ασχοληθεί με τον χώρο της εστίασης και ανοίγει ένα εστιατόριο στην Άνδρο. Έχει προσεγγίσει έναν γνωστό και σπουδαίο σεφ να αναλάβει το μενού. Είναι πολύ στοχοπροσηλωμένος και εργατικός. Νομίζω θα είναι μέσα στο ξενοδοχείο του Μάκη Παντζόπουλου", αποκάλυψε πριν λίγους μήνες η Κατερίνα Καινούργιου.