
Το ευρύ κοινό έχει γνωρίσει τον Άγγελο Μπακόπουλο τα τελευταία χρόνια, σαν Culinary Director των εστιατορίων στα Katikies Mykonos & Santorini Hotels, με τις βραβεύσεις από σημαντικούς θεσμούς όπως τα FNL Best Restaurant Awards και τους Χρυσούς Σκούφους να πιστοποιούν πως πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς.
Ο ίδιος μιλά στο Esquire για το ξεκίνημά του στον χώρο, τις αναμνήσεις, τις δυσκολίες, το fine dining στην εποχή του κορονοϊού και το πόσο θα ήθελε να πιει μία μπύρα με τον Anthony Bourdain, ακούγοντας γαμάτες ιστορίες.
Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr