X

Ο Άγγελος Μπακόπουλος γεννήθηκε για να γίνει μάγειρας

Ο βραβευμένος σεφ μιλά στο Esquire για την ελληνική γεύση του σήμερα, το fine dining στην εποχή του κορονοϊού και τον Anthony Bourdain.

Γράφει: TheToc team

Το ευρύ κοινό έχει γνωρίσει τον Άγγελο Μπακόπουλο τα τελευταία χρόνια, σαν Culinary Director των εστιατορίων στα Katikies Mykonos & Santorini Hotels, με τις βραβεύσεις από σημαντικούς θεσμούς όπως τα FNL Best Restaurant Awards και τους Χρυσούς Σκούφους να πιστοποιούν πως πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους Έλληνες σεφ της νέας γενιάς.

Ο ίδιος μιλά στο Esquire για το ξεκίνημά του στον χώρο, τις αναμνήσεις, τις δυσκολίες, το fine dining στην εποχή του κορονοϊού και το πόσο θα ήθελε να πιει μία μπύρα με τον Anthony Bourdain, ακούγοντας γαμάτες ιστορίες.

Δείτε περισσότερα στο esquire.com.gr