Ο Αλβέρτος τίμησε τη μητέρα του, Γκρέις Κέλι, με μια συγκινητική πράξη

Το σπίτι όπου μεγάλωσε η πιο λαμπερή γυναίκα που έζησε ποτέ, η Γκρέις Κέλι, έχει πλέον νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανος.

o-albertos-timise-ti-mitera-tou-gkreis-keli-me-mia-sugkinitiki-praksi
SHARE THIS
0
SHARES

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έκανε μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως φόρος τιμής στην αξέχαστη μητέρα του, Γκρέις Κέλι, 34 χρόνια μετά τον θάνατό της.

Αποφάσισε ότι ο σπίτι όπου μεγάλωσε η σπουδαία μητέρα του δεν έπρεπε να πέσει σε χέρια ξένων, και το αγόρασε.

Αυτό το αρχοντικό έχει μεγάλη ιστορία, γιατί δεν είναι απλά το πατρικό σπίτι της Γκρέις Κέλι, αλλά και το μέρος όπου ο πατέρας του (τότε Πρίγκιπας του Μονακό) Ρενιέ, την ζήτησε σε γάμο.

 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος ΙΙ, ο μονάρχης του Μονακό και γιος της Γκρέις Κέλι, επιβεβαίωσε ότι αγόρασε το σπίτι της οικογένειας της μητέρας του για 775.000 δολάρια.

Σε δήλωσή του στο People, ο Αλβέρτος εξέφρασε τη χαρά του για την ιδιοκτησία της κομψής περιουσίας της μητέρας του λέγοντας ότι νιώθει καλά.

Ο Αλβέρτος στην αγκαλιά της μητέρας του
Ο Αλβέρτος στην αγκαλιά της μητέρας του

Το σπίτι αυτό χτίστηκε από τον  πατέρα της Κέλι, τον Τζον Κέλι, το 1929, και πρόκειται για ένα αρχοντικό έξι υπνοδωματίων.

Το 1955, ο Πρίγκιπας Ρενιέ III έκανε πρόταση γάμου στην Κέλι μέσα σε αυτό το σπίτι. Η βασιλική οικογένεια, έκαναν διάφορες επισκέψεις στο συγκεκριμένο ακίνητο, και ο Αλβέρτος έχει πολλές αναμνήσεις.

 

Η αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου ήταν 1.000.000 δολάρια, ωστόσο πωλήθηκε αρκετά χαμηλότερα.

Οσο για το μέλλον του ακινήτου, ο πρίγκιπας Αλβέρτος άφησε να εννοηθεί ότι σχεδιάζει να το μετατρέψει σε μουσείο, αλλά και να δημιουργήσει γραφεία για το φιλανθρωπικό ιδρυμά του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook