Ο "ανθρώπινος" Χάρι χόρεψε με 85χρονη & έκανε τον χαιρετισμό του χιμπαντζή

Αυθόρμητος και τρυφερός, ο Χάρι έδειξε για άλλη μία φορά ότι το Παλάτι εκτιμάει τα στιγμιότυπα που αγγίζουν τους κοινούς θνητούς.

o-anthrwpinos-xari-xorepse-me-85xroni--ekane-ton-xairetismo-tou-ximpantzi
SHARE THIS
0
SHARES

O Δούκας του Σάσεξ συναντήθηκε με νέους ανθρώπους που κάνουν πρωτοποριακό έργο στις κοινότητές τους, στο πλαίσιο του Leadership Roots & Shoots του Dr. Jane Goodall. Αυτή η οργάνωση ξεκίνησε το 1991 από την παγκοσμίου φήμης ανθρωπολόγο και ζωολόγο Dr. Jane Goodall, με μόλις 12 μαθητές γυμνασίου στην Τανζανία. Το Roots & Shoots συγκεντρώνει νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που πρωτοπορούν σε κοινότητες για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για τους ανθρώπους , τα ζώα και το περιβάλλον. Σήμερα μετρούν πάνω από 150.000 ομάδες σε περισσότερες από 50 χώρες - η συλλογική δύναμη αυτών των νέων είναι απεριόριστη.

Η Αυτού Υψηλότης, ο πρίγκιπας Χάρι, πιστεύει ότι οι άνθρωποι πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της μελέτης και της προσπάθειας και για να επιτευχθεί χρειάζεται μια προσέγγιση χωρίς αποκλεισμούς. Με τους ρόλους του ως Πρόεδρος της Κοινοπολιτείας της Βασίλισσας και της Κοινοπολιτείας των Νέων, ο Δούκας συναντήθηκε με νέους ανθρώπους από όλο τον κόσμο που πρωτοπορούν με δημιουργικές λύσεις και εκστρατείες αειφορίας.

Αφού άκουσε τις παρουσιάσεις του σχετικά με τα απειλούμενα είδη, το πώς μπορούν να μειωθούν τα πλαστικά απόβλητα και να προστατεύσουμε την άγρια ​​φύση, ο δούκας είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει εκείνους που συμμετείχαν και με τις προσπάθειές τους μπορούν και κάνουν τη διαφορά κάθε μέρα.

Ως συνέχεια της ένδειξης της κοινωνικής ευαισθησίας, για τον μήνα Ιούλιο ο λογαριασμός στρέφει την προσοχή των ακολούθων του στους λογαριασμούς που αφορούν το περιβάλλον. Ο λογαριασμός της @JaneGoodallInst, ιδρύτριας της Roots & Shoots, είναι ένα από αυτά τα επιλεγμένα προφίλ ανθρώπων που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους και το έργο τους στη βελτίωση του περιβάλλοντος και του κόσμου. 

Δείτε την ανάρτηση στον λογαριασμό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

 

Φωτογραφία: Reuters 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook