X

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φίλησε live τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα: "Φιλάς ωραία" [βίντεο]

"Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;", είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και φίλησε τον Θεοχάρη Ιωαννίδη στο στόμα.

Γράφει: TheToc team

Στην εκπομπή Night out που παρουσιάζει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ήταν καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά, του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro που πρωταγωνιστεί και της οποίας ο πρώτος κύκλος έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης.

Ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι παρόλο που γνώριζαν ότι ενδέχεται η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη να πάει στο Netflix, ενθουσιάστηκε υπερβολικά μόλις το έμαθε και επίσημα.

"Ήταν κάτι που γνωρίζαμε σαν πιθανότητα πολύ καιρό. Όταν ανακοινώθηκε, με συνεπήρε το κύμα ενθουσιασμού λες και πήραμε τη Eurovision. Είναι μία επιβράβευση δουλειάς που είναι δύσκολη και απαιτητική και έχουν δουλέψει πολλοί άνθρωποι για αυτό. Δεν δίνει προβολή, δίνει την προοπτική της προβολής. Κάνουμε μία δουλειά που λόγω γλώσσας απευθύνεται σε Έλληνες, λες ίσως το κοινό ενδιαφερθεί. Θα με ενδιέφερε να δουλέψω στο εξωτερικό", δήλωσε αρχικά και μιλώντας για τη συνεργασία του με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη δήλωσε:

"Με τον Χριστόφορο μας έδεσε η αγάπη για τη δουλειά. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να αγαπάει τη δουλειά, να μην είναι ανταγωνιστικός, να αγαπάει τους συναδέλφους του. Με τον ρόλο που υποδύομαι έχω ως κοινό το σκυλί μου και φαινόμαστε απόμακροι. Ο Μιχάλης επενδύει περισσότερο στις σιωπές και το μυστήριο, ενώ εγώ δείχνω έτσι αλλά δεν είμαι, είμαι σούργελο και ανόητος".

Η συζήτησή του Αντίνοου Αλμπάνη με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη, περιστράφηκε επίσης γύρω από το γεγονός πως ο ηθοποιός λέει ανοιχτά τη γνώμη του για διάφορα ζητήματα. "Δεν λέω κάτι που είναι εξτρεμιστικό, λέω αυτό που μου φαίνεται φυσιολογικό και ανθρώπινο. Δεν έχω ατζέντα κι ούτε είμαι στη δουλειά για να ικανοποιώ τις σκέψεις, τις ανάγκες και τις επιθυμίες των άλλων. Είμαι εδώ για να επαληθεύω μόνο την προσωπική μου ανάγκη να υπάρχω σε αυτήν τη δουλειά, κάνοντας με ένα συγκεκριμένο τρόπο που ξέρω.

Διαβάστε Επίσης

Βλέπεις το Maestro; Είδες αυτήν τη φανταστική ερωτική σκηνή με τα δύο αγόρια; Πειράζει; Τον σκηνοθέτη; Γιατί έχεις καλύτερο φως", ανέφερε ο Αντίνοος Αλμπάνης και κατευθύνθηκε προς την θέση του Θεοχάρη Ιωαννίδη.

"Δεν θα ήταν ωραίο αύριο να γεμίσουν τα social media με φιλιά;" είπε και έδωσε ένα φιλί στο στόμα στον παρουσιαστή. "Φιλάς ωραία", αποκρίθηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. "Μου το έχει πει ο Στάνκογλου στο Τανγκό των Χριστουγέννων. Εκεί φιλιόμασταν. Ελάτε παιδιά είναι ωραία τα φιλιά", απάντησε ο ηθοποιός.