Ο Βαρουφάκης... έγινε κοκτέιλ! Φτιάξτε το Βαρου-φάνκι-ς

Όλοι μιλούν για τον Γιάννη Βαρουφάκη. Τώρα μπορούν και να τον πιουν! Αν αντέχετε τα σκληρά ποτά, δοκιμάστε ένα Βαρου-φάνκι-ς και καλά ξεμπερδέματα...

|
SHARE THIS
0
SHARES

Ο Υπουργός Οικονομικών μέσα σε λίγες ημέρες έχει αποκτήσει ένα τεράστιο fun club και απίστευτο ρεύμα στα social media. Τώρα ήρθε η ώρα να... τον πιούμε! Ο Γιάνης Βαρουφάκης έγινe «Βαρου-φάνκι-ς», μετά την έμπνευση που είχε ο μπάρμαν Δημήτρης Κορρές στο Rover Bar στα Λαδάδικα.  

 «Θέλαμε να κάνουμε και ένα Ελληνικό κοκτέιλ. Αυτή τη στιγμή, το πιο funky πράγμα στην Ελλάδα είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης», λέει στο thestival.gr ο Δημήτρης Κορρές, εξηγώντας πώς κατέληξαν στο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Το κοκτέιλ «Βαρου-φάνκι-ς» περιέχει απόσταγμα μαστίχας, λικέρ πορτοκάλι και λεμόνι, ενώ σε αυτό έχουν προστεθεί bitters λεβάντας και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, που προσδίδουν άρωμα και επίγευση και όπως λέει ο δημιουργός του, «Είναι γλυκόξινο και λίγο spicy, ακριβώς όπως ο Βαρουφάκης».

Θα έκανε όμως, κοκτέιλ τον Αλέξη Τσίπρα; «Ο Τσίπρας δεν έχει χαρακτηριστικά για κοκτέιλ. Λέει τρεις λέξεις το λεπτό. Ο Τσίπρας είναι για τσίπουρα, όχι για κοκτέιλ»!

Το επόμενο βήμα που θα ήθελε ο μπάρμαν να γίνει, είναι να επισκεφθεί ο Γιάνης Βαρουφάκης το Rover Bar, για να δοκιμάσει.

Ακολουθήστε τις οδηγίες του video και στην υγειά του Υπουργού!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook