
Ο Αμερικανός ηθοποιός Ντουέιν Τζόνσον, γνωστός με το προσωνύμιο "The Rock", "Ο Βράχος", δηλώνει "συντετριμμένος" από τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Χαβάη.
Ο ηθοποιός, μίλησε για τις φονικές πυρκαγιές -οι οποίες προκάλεσαν τον θάνατο τουλάχιστον 96 ανθρώπων μέχρι στιγμής- σε ένα βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram.
"Είμαι απόλυτα συντετριμμένος"
"Είμαι απόλυτα συντετριμμένος από ό,τι συνέβη και ξέρω ότι όλοι εσείς είστε επίσης" ακούγεται να λέει ο Τζόνσον στο βίντεο. "Όλα όσα έχω δει να αποκαλύπτονται τις τελευταίες μέρες, όλα όσα συνεχίζουν να συμβαίνουν, ώρα με την ώρα, λεπτό προς λεπτό, είναι όλα αποκαρδιωτικά".
"Ευχαριστώ, παιδιά, σε όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή σας και το φως σας, τις προσευχές σας. Σας ευχαριστώ που τα στείλατε στα νησιά της Χαβάης, τον λαό της Χαβάης", συνέχισε.
Στη συνέχεια, ο Τζόνσον προέτρεψε όσους επιθυμούν να κάνουν δωρεές στη Χαβάη να το κάνουν κάνοντας κλικ σε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπό του στο βιογραφικό του στη σελίδα.
Ο ηθοποιός, που κάποτε διέμενε στη Χαβάη, έγραψε επίσης στη λεζάντα ότι οι άνθρωποι του Μάουι έχουν ισχυρή πίστη.
Πρόσθεσε επίσης ετικέτα στο Instagram του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Hawaii Community Foundation, ο οποίος έχει δημιουργήσει το Maui Fund με στόχο τη συλλογή πόρων για την αντιμετώπιση καταστροφών και την ανάκαμψη.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr