Ο διαχυτικός Τζέραρντ Μπάτλερ και το κορίτσι του

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ απολαμβάνει το μπάνιο του στο Μαλιμπού με άγνωστη καστανή κι είναι σαφές ότι δεν μπορεί να πάρει ούτε τα μάτια, ούτε τα χέρια του από πάνω της...

SHARE THIS
0
SHARES

Τους τελευταίους τρεις μήνες έχει επανειλημμένως φωτογραφηθεί να απολαμβάνει τις διακοπές του, τον ήλιο και τη θάλασσα, με άγνωστη, εντυπωσιακά καλλίγραμμη, καστανή σύντροφο. Ο Τζέραρντ Μπάτλερ, έχει ελαφρώς χάσει την απίστευτη φόρμα και τους εκπληκτικούς κοιλιακούς που είχε ως Λεωνίδας στους «300», όμως το ακριβώς αντίθετο ισχύει για την ιδιαιτέρως γυμνασμένη κορμοστασιά της συνοδού του.

 

Κι όπως ο φωτογραφικός φακός αποδεικνύει, είναι σαφές ότι ο ηθοποιός δεν μπορεί να πάρει ούτε τα μάτια του, ούτε τα χέρια του από πάνω της.

 

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν τη θάλασσα και τα κύματα στο Μαλιμπού, όπου έχουν επανειλημμένως φωτογραφηθεί μαζί το τελευταίο τρίμηνο. Το ζευγάρι φαίνεται πως μοιράζεται την ίδια αγάπη στη θάλασσα. Ο Μπάτλερ είχε στο παρελθόν εξομολογηθεί ότι δεν μπορεί να ζήσει μακριά από το νερό, γι' αυτό και έχει πλέον μετακομίσει μόνιμα στο Μαλιμπού.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook