Ο Γεωργαντάς μίλησε & αποκαλύπτει τι θα συμβεί με την εκπομπή της Σκορδά

Όσα συμβαίνουν στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν και κυκλοφορούν ως φήμες ή ειδήσεις, μόνο οι πρωταγνωιστές μπορούν να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν...

o-gewrgantas-milise--apokaluptei-ti-tha-sumbei-me-tin-ekpompi-tis-skorda
SHARE THIS
0
SHARES

Την αναταραχή της τη δημιούργησε η είδηση που κυκλοφόρησε χθες μετά από το ρεπορτάζ της εκπομπής "Στη φωλιά των Κου Κου" ότι ο Θέμης Γεωργαντάς φεύγει από το Πρωινό και από τον ΑΝΤ!, για να ακολουθήσει τη Ναταλία Γερμανού στον alpha και στην σαββατοκυριακάτικη εκπομπή που θα κάνει εκεί φεύγοντας από το Ε.

Το ρεπορτάζ ακολούθησε... κυνήγι από δημοσιογράφους άλλων εκπομπών, για να βρουν τον Θέμη Γεωργαντά και να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την είδηση. 

 

Τελικά, τον Θέμη βρήκαν από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» , ο οποίος μεταξύ άλλων είπε, ξεκαθαρίζοντα ςτο μέλλον του και τη σχέση τοη με τη Φαίη Σκορδά:  «Δεν έχω κάνει καμία κουβέντα με τον Alpha για να βρίσκομαι στην εκπομπή της Ναταλίας. Όλο αυτό είναι εντελώς ανυπόστατο. Είμαι πέντε χρόνια στο Πρωινό, περνάω εξαιρετικά με τη Φαίη και παραμένω στην εκπομπή. Το μόνο που μένει είναι το τυπικό ραντεβού με τον ΑΝΤ1, όπως γίνεται στο τέλος κάθε σεζόν».

 

ΦΩΤΟ: NDP

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook