X

Ο Γιώργος Λιανός απαθανατίζει την 14χρονη κόρη του Αριάνα για μία ξεχωριστή αφορμή

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας περήφανος πατέρας τεσσάρων παιδιών - Η ξεχωριστή ανάρτηση για την πρωτότοκη κόρη του, που απέκτησε με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη

Γράφει: TheToc team

Ο Γιώργος Λιανός είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών καθώς με την πρώην σύζυγό του, Ανθή Ανδροτσάκη απέκτησαν τρία παιδιά, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα και με τη σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη μία κορούλα, τη Βαλέρια. Η πρωτότοκη κόρη του παρουσιαστή και ραδιοφωνικού παραγωγού, Αριάνα, έχει σήμερα Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου, τα γενέθλιά της και ο περήφανος μπαμπάς ανάρτησε ένα βίντεο με εκείνη, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. "Ευτυχισμένα τα 14α γενέθλιά του", έγραψε ο Γιώργος Λιανός στο μήνυμά του.

Στα μέσα Ιουνίου, ο Γιώργος Λιανός σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Happy Day και στην Τίνα Μεσσαροπούλου, αποκάλυψε ότι παντρεύεται με την επί χρόνια σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία έχουν αποκτήσεί την κόρη τους, Βαλέρια. "Θα κάνουμε γάμο, το έχουμε συζητήσει. Δεν είναι δρομολογημένο, ημερομηνία δεν έχει βγει αλλά νομίζω θα το κάνουμε έτσι για πάρτι μας. Με τα παιδιά παρανυφάκια όλα. Δεν το ξέρει, τώρα το είπα…", δήλωσε.

Η βάπτιση της Βαλέριας

Τον Σεπτέμβριο του 2022, ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη είχαν βαφτίσει σε στενό κύκλο την κόρη τους, που πήρε το όνομα Βαλέρια - Ασημίνα.

Η βάφτιση της μικρής είχε γίνει σε ένα κτήμα λίγο έξω από την Αθήνα, σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους του ζευγαριού, ανάμεσά τους, τον Γιάννη Βαρδή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Οι γονείς ήταν ντυμένοι στα λευκά και έλαμπαν από ευτυχία. Μετά το μυστήριο είχε ακολουθήσει ένα λαμπερό πάρτι.