

Τη λατρεύει, είναι περήφανος γι' αυτήν, για τη γυναίκα που στα 15 του πήρε το τηλέφωνο της μακρινής συγγενής του, της ηθοποιού Νέλλη Γκίνη, από την ατζέντα της, για να της πει ότι θέλει να γίνει τραγουδιστής και ηθοποιός και θέλει τη βοήθειά της.

Στα 23 του άρχισε να γνωρίζει την επιτυχία, και η Κλειώ, η μητέρα του ήταν πάντα δίπλα του, όπως και η αδελφή του η Μαρία.

Ο ντροπαλός, στην ουσία για όσους τον γνωρίζουν, Γιώργος Μαζωνάκης, δεν θέλησε να κρύψει την ευαίσθητη πλευρά του, το τρωτό σημείο του, τη μητέρα του.

Στη συναυλία του στο Κατράκειο θέατρο, ουσιαστικά στη γειτονιά του, γνώρισε την αποθέωση, την αγάπη του κόσμου και τους την ανταπέδωσε αφήνοντάς τους να δουν τη σχέση με τη μητέρα του.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr