O Γρηγόρης Αρναούτογλου εγκαινίασε την πρώτη του φωτογραφική έκθεση με τίτλο "ΦΩΣ" , χθες το απόγευμα, Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, στο TAF – The Art Foundation στο Μοναστηράκι και υποδέχτηκε φίλους, συνεργάτες και ανθρώπους της τηλεόρασης και της μουσικής. Στο πλευρό του ήταν η Νάνσυ Αντωνίου, η επί χρόνια σύντροφός του και συνεργάτιδα του στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση, στην εκπομπή "The 2night show".
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αφήνοντας για λίγο τον ρόλο του μπροστά από τις κάμερες, επιχειρεί να αποτυπώσει στιγμές που τον άγγιξαν, χρησιμοποιώντας το φως ως μέσο μεταμόρφωσης των εικόνων. Παράλληλα, η έκθεση φωτογραφίας λειτουργεί ως πλατφόρμα ευαισθητοποίησης για την αποδοχή και την αντιμετώπιση φαινομένων εκφοβισμού, συνδέοντας την καλλιτεχνική δημιουργία με την κοινωνική προσφορά.
Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου 2026.
Οι λαμπερές εμφανίσεις
Στο TAF – The Art Foundation στο Μοναστηράκι έδωσαν το παρών πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης, της μουσικής και της ψυχαγωγίας, στηρίζοντας τον Γρηγόρη Αρναούτογλου σε αυτή τη δημιουργική του διαδρομή.