
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε καλεσμένη τη Φαίη Ξυλά στο πλατό της εκπομπής του "The 2night show". Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που του παραχώρησε η αγαπημένη ηθοποιός, τέθηκε το ζήτημα της διαφοράς ηλικίας, το οποίο ακουμπά σημαντικά τη σειρά "Έρωτας με Διαφορά".
Η Φαίη Ξυλά σχολίασε μεταξύ άλλων για το συγκεκριμένο θέμα: "Αν ερωτευτώ θα είναι με έναν άνθρωπο που έχουμε πολλά κοινά με μένα. Νομίζω ότι μου συμβαίνει και στο σήριαλ με τον "Κωστή". Μπορεί να έχουν διαφορά ηλικίας αλλά έχουν πολλά κοινά αυτοί οι δύο. Είναι και οι δύο ειλικρινείς στα συναισθήματά τους".
Τότε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει μία παρένθεση κατά την οποία ζήτησε συγγνώμη για τις παλαιότερες τοποθετήσεις του που στεναχώρησαν τη Ρούλα Ρέβη. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ζήτησε συγγνώμη ενώ παραδέχτηκε πως δεν είχε κανένα σκοπό να δημιουργήσει αναστάτωση.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr