Ο Κάρολος και η Νταϊανα ήταν τρελά ερωτευμένοι και ιδού η απόδειξη

Κι όμως υπάρχει ένας βρετανός που υποστηρίζει πως ο Κάρολος ήταν τρελά ερωτευμένος με την Νταϊάνα και μάλιστα έχει αποδείξεις... Λέτε να έχει δίκιο;

o-karolos-kai-i-ntaiana-itan-trela-erwteumenoi-kai-idou-i-apodeiksi
SHARE THIS
0
SHARES

Κι όμως υπάρχει ένας βρετανός που υποστηρίζει πως ο Κάρολος και ήταν τρελά ερωτευμένος με την Νταϊάνα και ότι είναι ο καλύτερα εκπαιδευμένος για να γίνει βασιλιάς!  

Ο άνθρωπος αυτός είναι ο πρώην γραμματέας Τύπου Dickie Arbiter.

Ο Dickie Arbiter αναφέρθηκε στην πρόσφατη δημοσκόπηση που διενήργησε το YouGov, όπου διαπιστώθηκε ότι οι Βρετανοί δεν θέλουν τον Κάρολο για βασιλιά τους. 

«Για χρόνια ο πρίγκιπας Κάρολος απεικονίζεται ως το κακό αγόρι της βασιλικής οικογένειας. Λόγω του ότι είχε μια σχέση τον έβγαλαν ότι δεν αγάπησε ποτέ πραγματικά την Νταϊάνα. Ήταν αυτός μόνο που κατηγορήθηκε για το τέλος του γάμου του με την Νταϊάνα», έγραψε στην Telegraph.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Ο πρώην παρουσιαστής του LBC θυμήθηκε τη συνάντησή του με τον Κάρολο και την Νταϊάνα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. Ήταν, όπως σημειώνει, απόλυτα ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Κρατιόντουσαν χέρι χέρι και γελούσαν. Κάτι που αποτελεί απόδειξη ότι οι δυο τους ήταν αγαπημένοι, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

Τον επαίνεσε ως εξαιρετικά καλό πατέρα. Συνήθως επαινούσαν την πριγκίπισσα για την ανατροφή του Γουίλιαμ και του Χάρι.

Ο Arbiter βρισκόταν στο παλάτι όταν πέθανε η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Οι δύο γιοι της ήταν με τον πατέρα τους πρίγκιπα Κάρολο, και τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο στο Balmoral.

Η βασιλική οικογένεια κατηγορήθηκε για το γεγονός πως έμεινε μακριά από το Λονδίνο αλλά ο πρώην γραμματέας Τύπου υπογράμμισε ότι ο Κάρολος έκανε το σωστό για τα παιδιά του, επιδεικνύοντας άριστη γονική μέριμνα.

ΕΡΑ
ΕΡΑ

«Ο πρίγκιπας Κάρολος εκπαιδεύεται 60 χρόνια και η βασίλισσα τον προετοιμάζει για τον πολύ δημόσιο ρόλο από τότε που έφυγε από το Πολεμικό Ναυτικό το 1976. Ήρθε η ώρα να μάθουμε να τον αγαπάμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Splash
Splash

 

EPA
EPA

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook