Ο Κωστόπουλος δηλώνει τρελός & έτοιμος να σπάσει μούτρα

«Μη με παρεξηγήσετε αν κάτι δε σας αρέσει, αφού κι εσείς σκέφτεστε πάρα πολλά που δε θα άρεσαν σε πολλούς». Ο Πέτρος Κωστόπουλος θέλει να μιλήσει...

o-kwstopoulos-dilwnei-trelos--etoimos-na-spasei-moutra
SHARE THIS
0
SHARES

Με το γνωστό «επαναστατικό» και άμεσο ύφος του, ο Πέτρος Κωστόπουλος αποφάσισε να έχει μία καθημερινή επαφή με όλους όσοι θέλουν να ξέρουν τη γνώμη του και να τη διαβάζουν. Ο πρώην εκδότης, που έχει γίνει επιχειρηματίας και διατηρεί ιστοσελίδες, ανακοίνωσε σήμερα στο toratora, ότι θα γράφει ό,τι σκέφτεται, γρήγορα και...θανατηφόρα, χωρίς να δίνει εξηγήσεις, αφού όπως λέει χαρακτηριστικά «Το να «γράφω» δεν είναι ακριβής έκφραση μιας και το γράψιμο καμιά φορά θα είναι μια φωτογραφία, ένα τραγούδι ή ένα σκέτο σχόλιο. Τις περισσότερες φορές χωρίς εξήγηση. Βαριέμαι τις εξηγήσεις. Σε όλη τη ζωή μου δίνω εξηγήσεις. Μεγάλωσα σε μια αρρωστημένη γενιά που σε όλα ήθελε να έχει το τρίπτυχο του ρασιοναλισμού… Εισαγωγή κυρίως θέμα και επίλογο. Λέω να το κόψω, έτσι μαθαίνω πλέον από τα παιδιά μου. Σκέφτομαι 500 πράγματα την ημέρα για τα οποία θα ήθελα να μιλήσω και δεν τα γράφω ποτέ γιατί θα έπρεπε να δώσω "εξηγήσεις"».

 

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, δηλώνει με χιούμορ «τρελός», σε ένα από τα σημεία του σημειώματός του, προσπαθώντας να εξηγήσει ότι όσα σκέφτεται και λέει μπορεί να μην αρέσουν: «Μην με παρεξηγήσετε αν κάτι δε σας αρέσει, αφού κι εσείς σκέφτεστε πάρα πολλά που δε θα άρεσαν σε πολλούς. Άσε που είμαι πεπεισμένος (μάλλον κρίνοντας εξ’ ιδίων τα αλλότρια ή λόγω ηλικίας ) ότι λίγο ή πολύ είμαστε όλοι τρελοί. Και προσωπικά και κοινωνικά. Όταν διαβάζω τα γκάλοπ για το τι πιστεύει η «η κοινή γνώμη» για διάφορα θέματα και αντιλαμβάνομαι το πόσο αντιφατική είναι, τόσο σιγουρεύομαι ότι η κρίση πάνω από φτωχούς μας έχει κάνει σίγουρα τρελούς. Εγώ πάντως είμαι, αν κρίνω από το γεγονός ότι είμαι αποφασισμένος πια να σπάσω τα μούτρα του πρώτου ηλίθιου που δε θα με αφήσει να ξεπαρκάρω γιατί βιάζεται και μου κορνάρει κι από πάνω...».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook