Ο Λευτέρης Λαζάρου «την είπε» στη Δέσποινα Βανδή: Έκαστος στο είδος του

«Εγώ μάγειρας είμαι, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα με ακούσει κανένας, θα κλείσουν όλοι τα ραδιόφωνα».

o-leuteris-lazarou-tin-eipe-sti-despoina-bandi-ekastos-sto-eidos-tou
SHARE THIS
0
SHARES
 

Ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε στο Πρωινό και την Μαίρη Αρώνη για όλα, χωρίς περιστροφές. Ο καταξιωμένος chef, αρχικά είπε για το MasterChef:

«Το σημερινό δεν το ξέρω. Ο μοναδικός άνθρωπος με τον οποίο γνωρίζομαι αρκετά, είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος έκανε το back up στο δικό μας MasterChef. Τα άλλα δύο παιδιά τα ξέρω ως συναδέλφους, δεν τους γνωρίζω, έχουμε μιλήσει μια δυο φορές. Ο κόσμος είναι αυτός που το παρακολουθεί και ο κόσμος είναι αυτός που μπορεί να εκφραστεί. Καλό είναι κάθε τηλεοπτική εκπομπή να αφήνει κάτι στον κόσμο».

 

Ερωτηθείς για τη νέα εκπομπή μαγειρικής και ταξιδιού που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή στο Open, ο Λευτέρης Λαζάρου δεν χαρίστηκε:

«Αν το κανάλι προσπαθεί να βρει μια ακροαματικότητα μέσα από ένα πρόσωπο που είναι προβεβλημένο και είναι γνωστό και προσπαθεί η τηλεθέαση της εκπομπής να καταξιώνεται μέσα από έναν άνθρωπο -γιατί είναι μια μεγάλη τραγουδίστρια, αυτό είναι γνωστό σε όλους μας-, να κερδίσει ποσοστά τηλεθέασης επειδή χρησιμοποιεί έναν άνθρωπο γνωστό στο κοινό. Πιστεύω ότι ο καθένας στη δουλειά του, ο καθένας στο είδος του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on

Εγώ μάγειρας είμαι, δεν μπορώ να γίνω τραγουδιστής. Δεν θα με ακούσει κανένας, θα κλείσουν όλοι τα ραδιόφωνα».

 


Φωτο: NDP

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook