Ο νέος, γοητευτικός σύντροφος της Λίζας Δουκακάρου: Η εξομολόγησή της

Η πρώτη εξομολόγηση της δημοσιογράφου μετά την αποκάλυψη του νέου συντρόφου της.

o-neos-goiteutikos-suntrofos-tis-lizas-doukakarou-i-eksomologisi-tis
SHARE THIS
0
SHARES

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στον Alpha έδωσε η Λίζα Δουκακάρου. Η δημοσιογράφος η οποία πέρασε μεγάλο μέρος της επαγγελματικής της πορείας στο Mega Channel, μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αλλά και το πώς βίωσε το μαύρο στο Mega. 

Για την προσωπική ζωή της: 

«Δεν είμαι ο άνθρωπος που μιλά ανοιχτά για τα προσωπικά του, αλλά αυτή την περίοδο, είμαι με έναν άνθρωπο. Όταν ήμουν παντρεμένη, οι περισσότερες ερωτήσεις που μου έκαναν ήταν εάν θα κάνω παιδί και γιατί δεν κάνω παιδί. Τώρα είμαι με έναν άνθρωπο και είμαι πολύ καλά.

Πιστεύω ότι είμαι και τυχερή γι΄αυτό το λόγο. Δεν νομίζω πλέον ότι είναι εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο και να μπορείς να είσαι μαζί του, να έχεις την ίδια οπτική στα πράγματα, να έχεις ίδια πατήματα, να βλέπεις με τον ίδιο τρόπο». 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης προβλήθηκαν φωτογραφίες του ζευγαριού. 

 

 

 

 

 

 

Για το μαύρο στο MEGA

«Είναι μια ιστορία που σε όλους εμάς που δουλέψαμε στο MEGA, επειδή το MEGA ήταν οικογένεια και οι περισσότεροι ήταν πολλά χρόνια εκεί, δεν ήταν μια επιχείριση η οποία συνήθιζε να αλλάζει συνεργάτες, που σημαίνει ότι πολλοί από εμάς μπήκαμε νέα παιδιά και βγήκαμε μεγάλοι. Άλλοι γνωρίστηκαν, έκαναν οικογένειες, είδαμε τα παιδιά των συναδέλφων να μεγαλώνουν, δεθήκαμε. Το ένα κομμάτι ήταν αυτό. Το άλλο ήταν ο τρόπος που λειτουργούσε σαν επιχείριση. Η αλήθεια είναι ότι είχε μια άψογη λειτουργία. Η δομή η διοικητική του και ο τρόπος λειτουργίας του ήταν παράδειγμα και για τα υπόλοιπα κανάλια. Όλο αυτό αρχικά μας άφησε έκπληκτους. Μετά την έκπληξη ακολούθησε η απογοήτευση, ο θυμός, η αγανάκτηση, η θλίψη, πολλά συναισθήματα», ανέφερε η Λίζα Δουκακάρου σχετικά με το MEGA.

Η ίδια δεν βρισκόταν στην Ελλάδα όταν έπεσε το μαύρο, παρόλα αυτά, εκείνο το βράδυ δεν μπόρεσε να κοιμηθεί: «Όταν έπεσε το μαύρο δεν ήμουν στην Ελλάδα. Είχαμε και διαφορά ώρας και είχα ξυπνήσει πάρα πολύ νωρίς – δεν μπορούσα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ – για να δω εκείνη τη στιγμή. Επειδή δεν το πίστευα. Από την άλλη αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το τι πίστευα σαν άτομο. Από την πρώτη στιγμή που συνέβη ό,τι συνέβη, ήξερα ότι θα κλείσει. Εγώ δεν άνηκα στους αισιόδοξους από τους συναδέλφους μου με αποτέλεσμα πολλές φορές να τους στεναχωρήσω. Από την πρώτη στιγμή ήξερα ότι θα έφτανε εκεί, θες από ένστικτο; Θες από αυτά που έβλεπα; Πίστευα ότι θα κλείσει. Παρόλα αυτά, τη μέρα που έκλεισε, δεν περίμενα όλη τη νύχτα και περίμενα να δω πως θα γίνει αυτό το πράγμα, πως θα πέσει μαύρο. Δεν το πίστευα.»

«Η τελευταία μου παρουσίαση στο MEGA ήταν η ανακοίνωση των εργαζομένων. Ήταν μια ανακοίνωση που είχαμε συμφωνήσει στην αίθουσα σύνταξης όλοι οι εργαζόμενοι ότι θέλαμε να πούμε πέντε πράγματα και να εισακουστούν και καθίσαμε και γράψαμε κάποια πράγματα και ανέβηκα και τα εκφώνησα στην κάμερα. Πάρα πολύ άσχημες στιγμές», θυμάται η δημοσιογράφος, η οποία φέρνει στο μυαλό της και τα πρώτα μηνύματα πως υπήρχε πρόβλημα στο κανάλι, αλλά και την φθορά που ακολούθησε με αντικρουόμενες πληροφορίες γύρω από την τύχη που θα έχει το MEGA:

«Για να είμαι ειλικρινής υπήρχε μια δυσπιστία. Ακούγονταν πράγματα και θετικά και αρνητικά. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε γιατί όταν προσπαθούσαμε να το εκλογικεύσουμε και να το μεταφέρουμε, ακόμα και εγώ που έβαζα τη λογική μπροστά, όταν κάποιος ερχόταν και μου έλεγε έχω αυτή την πληροφορία – άλλοι με αθώα διάθεση, άλλοι εσκεμμένα – ήταν και το ψυχολογικό, που ήταν πολύ σκληρό. Όλη αυτή η φθορά ανάμεσα στους ανθρώπους δημιουργεί μια κατάσταση που είναι εξίσου επώδυνη, βαριά και πάρα πολύ άσχημη. Τόσο, όσο και το κλείσιμο του καναλιού. Το οικονομικό κομμάτι, ήταν άλλο ένα μείον. Υπήρχαν στιγμές και συνάδελφοι που ήταν στο απόλυτο μηδέν. Εκεί είχες μια άλλη πραγματικότητα που έτρεχε παράλληλα με τη δική σου και των υπολοίπων. Πολλές καταστάσεις.»

Φωτο: NDP 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook