Follow us

Ο Παπακαλιάτης εξομολογείται: Με έκαναν έξαλλο οι κριτικές - Ισως υπήρχε και κάτι δίκαιο...

Οσα αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα του Maestro, αλλά και για τους ήρωές του.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM
παπακαλιατησ

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, "Στο Κέντρο" και μίλησε, μεταξύ άλλων, για το Maestro, την είσοδό του στο Netflix και το πώς αντιμετωπίζει της κριτικές.

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός και σεναριογράφος της επιτυχημένης σειράς του Mega, τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο θα ξεκινήσουν σε δύο μήνες και ο ίδιος γράφει προς το παρόν τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του έργου.

"Το τέλος του δεύτερου κύκλου για το Maestro, το έχω στο μυαλό μου. Δεν το έχω γράψει. Προς το παρόν γράφω την πρώτη τετράδα επεισοδίων, όπου σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Στις 17 Μαρτίου, το Maestro θα παίξει σε όλες τις χώρες του κόσμου".


"Οι ήρωες είναι εδώ ανάμεσα μάς"

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ρωτήθηκε για τους ήρωες των σειρών του και επεσήμανε πως δεν είναι εντελώς φανταστικοί: "Οι ήρωες είναι εδώ ανάμεσά μας, παντού, πάντα, ήταν για όλους νομίζω που γράφουν και λένε ιστορίες. Τα πιο ακραία, τα φαντάζομαι". Ακόμα αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Χαρούλα Αλεξίου.

Διαβάστε Επίσης

Έτσι αντιμετωπίζει τις κριτικές

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αποκάλυψε ότι παλιότερα διάβαζε πιο συχνά τις κριτικές για τα έργα του. Μάλιστα, στις αρνητικές κριτικές, θύμωνε και γινόταν έξαλλος.

"Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος εκτίθεται όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ σε τέτοια διάρκεια, όπου πάντα μοιραία θα υπήρχε κριτική – και καλή και κακή. Άλλες φορές μου άρεσε, άλλες δεν μου άρεσε. Θα έπρεπε να με ρωτάς σε διαφορετικές δεκαετίες. Τώρα είμαι σε μια πολύ πιο σίγουρη φάση για το τι είναι αυτό που θέλω να πω, πώς θέλω να το πω και πώς θα το πω".

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά ταλέντα, ανέφερε: "Θεωρώ ότι η παραγωγή, ναι μεν είναι σημαντική, πολύ σημαντική, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να υπάρχει ένας άνθρωπος από πάνω με όραμα και με στόχο. Όταν έχει όραμα και στόχο προκειμένου η δουλειά να πάει κάπου, τότε συντονίζονται όλοι. Όταν ο καθένας κάνει το δικό του και δεν τους νοιάζει και πάρα πολύ, τότε είναι που γίνονται πράγματα, όχι όμορφα".


Και πρόσθεσε: "Εγώ θυμάμαι τον εαυτό μου πάρα πολλές φορές να χτυπάει πάρα πολλές πόρτες και να ζητάει χρήματα, προκειμένου να καταφέρω να έχω το τραγούδι που ήθελα, τη μουσική που ήθελα, τον χώρο που ήθελα. Είμαι ένας άνθρωπος, ο οποίος ακριβώς επειδή είμαι 31, 32, 33 χρόνια στο χώρο, έχω μάθει όλα τα βήματα της παραγωγής και πώς να καταφέρνω και να κάνω αυτό που θέλω και αυτό που έχω γράψει το βράδυ στο χαρτί, την ιστορία, και να προσπαθώ".


Το φινάλε του Maestro

Όσον αφορά στο τέλος του Maestro, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης άφησε να εννοηθεί ότι οι χαρακτήρες: "Σε όλες μου τις δουλειές, ο χαρακτήρας μου υπάρχει και πάντα τείνω προς την ισορροπία σαν άνθρωπος. Θέλω να πιστεύω ότι, όσο ρομαντικό και αν ακούγεται, με έναν τρόπο νομοτελειακά το καλό κερδίζει, μπορεί να αργεί αλλά κερδίζει".

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

ΣΤΟ "ΤΕΤ Α ΤΕΤ" 20 Μαρ 2023 | 19:17

Ξεκάθαρος ο Παπακαλιάτης: "Δεν θα ξανακάνω τηλεόραση"- Γιατί επέλεξε τους Παξούς στο Maestro

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εξήγησε στον Τάσο Τρύφωνος τα μελλοντικά σχέδιά του, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η πανδημία του κορονοϊού.

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ TWITTER 20 Μαρ 2023 | 12:43

Σαρώνει παγκοσμίως το "Maestro" - Στην πρώτη 10άδα του Netflix η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Αποθεωτικά σχόλια στο Twitter από ξένους χρήστες που παρακολούθησαν στο Netflix το "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥ NETFLIX 19 Μαρ 2023 | 09:44

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το γράμμα στη Μαρία Καβογιάννη για την παγκόσμια επιτυχία του Maestro [βίντεο]

"Θέλω να σε ευχαριστήσω γι’αυτό που είσαι... το γούρι μου", γράφει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο γράμμα του στη Μαρία Καβογιάννη για το Maestro

ΜΑΝΩΛΗΣ ΠΑΠΑΚΑΛΙΑΤΗΣ 17 Μαρ 2023 | 13:32

Η συμβουλή του πατέρα Παπακαλιάτη: Αν ο Χριστόφορος μπορούσε να συνδυάσει οικογένεια και καριέρα θα ήταν το καλύτερο

Την περηφάνια του εξέφρασε ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, για όσα έχει πετύχει ο γιος του ως καλλιτέχνης.

ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΔΡΙΚΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ 16 Μαρ 2023 | 09:07

"Maestro": Ο Παπακαλιάτης βραβεύτηκε στη Νέα Υόρκη - Επιφανείς Ελληνοαμερικανοί στην εκδήλωση [βίντεο]

Σε μία λαμπερή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βραβεύτηκε για το "Maestro".

06 Μαρ 2023 | 14:34
ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ 02 Μαρ 2023 | 09:21

Maestro: Ξεκινούν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου - "Παξοί ερχόμαστε"

Ετοιμα τα δύο πρώτα σενάρια του δεύτερου κύκλου - Τα γυρίσματα στους Παξούς μετά το Πάσχα και το σενάριο που συνεχίζεται στην Αθήνα.

22 Μαρ 2023 | 15:25

Νατάσα Θεοδωρίδου: Ενοχλημένη με γνωστό πολυκατάστημα που χρησιμοποίησε το τραγούδι της

Η τραγουδίστρια μοιράστηκε τη δική της πλευρά πάνω στη γνωστή διαφήμιση, που έχει διχάσει το κοινό.

22 Μαρ 2023 | 14:41

Sexy lips: Τα 5 χρώματα κραγιόν που θα φορέσουμε την άνοιξη, σύμφωνα με 5 διάσημες Ελληνίδες

Οι Ελένη Μενεγάκη, Κατερίνα Καινούργιου και Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μεταξύ άλλων, τα φορούν ήδη.

22 Μαρ 2023 | 14:34

Η Αθηνά Οικονομάκου ποζάρει με εσώρουχα και εμείς "μετράμε" κοιλιακούς

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες της Αθηνάς Οικονομάκου με εσώρουχα.

ΣΤΟ "ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ" 22 Μαρ 2023 | 13:47

Αγνώριστος ο Μπισμπίκης στη νέα του παράσταση - Η απόλυτη μεταμόρφωση [εικόνες]

Ο Βασίλης Μπισμπίκης υποδύεται έναν χαρακτήρα, η εμφάνιση του οποίου δεν έχει καμία σχέση με το πώς μοιάζει ο ηθοποιός.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ 22 Μαρ 2023 | 13:45

Η "κατά λάθος" βόμβα Μικρούτσικου για τη σχέση του με την Ολγα Τρέμη: Ημουν ο πρώτος άντρας της- Οταν την είδα, αγρίεψα

Για τον έρωτά του με την Ολγα Τρέμη, στα νεανικά τους χρόνια, μίλησε σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο ίδιος είπε ότι τον ηχογραφούσαν χωρίς να ξέρει ότι συνεχίζεται η συνέντευξη.

22 Μαρ 2023 | 13:34

Κυριολεκτικά αγνώριστες: Η Άννα Βίσση ποζάρει με τη 10χρονη Σοφία Καρβέλα το 1993

Το γλυκό στιγμιότυπο μαμάς και κόρης που μετρά 30 ολόκληρα χρόνια.