Ο Πέτρος Κωστόπουλος σαν ναυαγός στην... Ψαρού, με το πούρο του (βίντεο)

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μοιάζει να βρίσκει τον εαυτό του στο αγαπημένο του νησί, τη Μύκονο. Δείτε τον στην τελευταία του εξόρμηση με νέο look, πάντα με το πούρο του.

SHARE THIS
0
SHARES

Οι μέρες που μοιάζουν με καλοκαίρι έχουν κάνει την εμφάνισή τους και η Μύκονος γίνεται ο καλύτερος προορισμός για όλους όσοι την αγαπούν και μπορούν να την επισκεφτούν. Το νησί των ανέμων είναι το αγαπημένο του Πέτρου Κωστόπουλου, το νησί που έφτιαξε το σπίτι που αγάπησε πιο πολύ στη ζωή του, αλλά πωλήθηκε πέρσι σε διάσημους Βρετανούς κομμωτές.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν παύει όμως,να το επισκέπτεται. Μάλιστα το περσινό καλοκαίρι πέρασε όλες τις διακοπές του εκεί. Εκεί βρέθηκε και το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου τον «συνέλαβε» η κάμερα του Mykonos livetv, στην κοσμική παραλία της Ψαρού. Με νέο, ατημέλητο look, και το πούρο του στο στόμα απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα. Σύμφωνα με το Mykonos livetv, τις μέρες της παραμονής του στη Μύκονο, επί το πλείστον έκανε βόλτες μόνος του στο νησί, ενώ κάποιες φορές εθεάθη και με τον επιχειρηματία και σχεδιαστή Πάνο Ζήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook