X

O Πιρς Μπρόσναν έχει διάδοχο: Ο κούκλος γιος του περπάτησε στην πασαρέλα

Ο γιος του είναι ήδη ένας γοητευτικός νεαρός άνδρας, αλλά θα φτάσει άραγε σε γοητεία τον πατέρα του;

Γράφει: TheToc team

Την Κυριακή το βράδυ πραγματοποιήθηκε η επίδειξη μόδας της Ναόμι Κάμπελ στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού "Fashion for Relief Gala 2019".

Στο βρετανικό μουσείο βρέθηκε όλη η ελίτ της διεθνούς σκηνής της μόδας, οι πιο σικ κυρίες του Λονδίνου και ένας μεγάλος αριθμός σταρ του Χόλιγουντ.

Στην μακριά λίστα των διεθνών celebrities που ήταν παρόντες στην επίδειξη ο πρώην "Τζέιμς Μποντ" Πιρς Μπρόσναν με το γιο του Πάρις Μπρόσναν, ο οποίος περπάτησε και στην πασαρέλα.

Ο Πιρς Μπρόσναν ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον γιο του, Πάρι, γράφοντας στη λεζάντα:

«Κοιτάς μια στιγμή αλλού και έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ. Η ομορφιά της ζωής. Βραδινή έξοδος για την επίδειξη μόδας της Ναόμι Κάμπελ στο Βρετανικό Μουσείο. Ο Πάρις περπάτησε στην πασαρέλα.»

Δείτε και το βίντεο που ανέβασε ο περήφανος πατέρας.

Ο Πάρις Μπρόσναν είναι 18 ετών και έχει κληρονομήσει την ομορφιά του πατέρα του. Αυτό που μένει να δούμε είναι αν μεγαλώνοντας θα γίνει τόσο γοητευτικός όσο ο πατέρας του.

Φωτο: reuters