Ο πραγματικός λόγος που η Βικτόρια Μπέκαμ είπε "όχι" στις Spice Girls

"Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα...".

o-pragmatikos-logos-pou-i-biktoria-mpekam-eipe-oxi-stis-spice-girls
SHARE THIS
0
SHARES

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα στη Vogue Germany μίλησε πρώτη φορά για την απόφασή της να μην συμμετάσχει στην περιοδεία επανένωσης του θρυλικού συγκροτήματος Spice Girls.

Η διάσημη Βικτόρια Μπέκαμ,επιχειρηματίας και σχεδιάστρια πια, ξεκαθάρισε ανάμεσα σε άλλα πως ο λόγος που αποφάσισε να μη συμμετέχει είναι γιατί η δική της ζωή της είναι πια αλλιλώς διαμορφωμένη, βρίσκεται σε άλλη φάση από την εποχή που ήταν μέλος των Spice Girls.

«Χρειάστηκα πολύ θάρρος για να μην συμμετάσχω στην περιοδεία με τις Spice Girls, αλλά να είμαι εκείνη που λέει "Ξέρετε, δεν το κάνω, επειδή τα πράγματα φαίνονται διαφορετικά τώρα από ό, τι παλιότερα. Θα προτιμούσα να επικεντρωθώ στην οικογένειά μου και στην εταιρία μου”» , δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Είμαι 45 τώρα και πολύ χαρούμενη που είμαι η γυναίκα που είμαι. Δεν προσπαθώ να αλλάξω, θέλω να είμαι η καλύτερη έκδοση του εαυτού μου. Προτού γίνω 40 ετών δεν ήμουν τόσο σίγουρη. Έμαθα να ακούω το ένστικτό μου», κατέληξε, εξηγώντας πλήρως τι της συμβαίνει.

Πάντως η Mel Β δήλωσε απογοητευμένη από την απόφαση της  Βικτόρια Victoria να μην εμφανιστεί σε κανένα από τα σόου του γκρουπ.

 

Φωτο: EPA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook