Ο πρώην διάσημος εργένης Κλούνεϊ:Είμαι ευτυχισμένος, παντρεμένος άνθρωπος

Την καλύτερη διαφήμιση στο γάμο κάνει ο πρώην διασημότερος εργένης. Ο Κλούνεϊ δηλώνει παντρεμένος κι ευτυχισμένος (και περισσότερο πλούσιος θα προσθέταμε εμείς).

o-prwin-diasimos-ergenis-tklouneieimai-eutuxismenos-pantremenos-anthrwpos
SHARE THIS
0
SHARES


  «Υπήρξα τυχερός στη ζωή μου, οπότε δεν νομίζω ότι δικαιούμαι να παραπονιέμαι για κάτι. Έχω ζήσει μια πολύ καλή ζωή»...

   Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο OK ο Τζορτζ Κλούνεϊ έκανε την προσωπική του εξομολόγηση κάνοντας, ίσως την καλύτερη διαφήμσιη στο θεσμό του γέμου.

  «Είμαι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος άντρας. Είναι αλήθεια και ταυτόχρονα έχει και πολλή πλάκα», ανέφερε ο πρώην διασημότερος εργένης της διεθνούς σόου-μπιζ για το γάμο του με την Αμάλ Αλαμουντίν που του έχει προσφέρει (ακόμα μεγαλύτερη) διασημότητα και έχει αυξήσει την περιουσία του. 

   Σύμφωνα με διεθνλη δημοσιεύματα, Το ζευγάρι «αξίζει» 121 εκατομμύρια λίρες,ποσό που του τοποθετεί στη θέση 790 ανάμεσα στους χίλιους πλουσιότερους της Βρετανίας και της Ιρλανδίας. 

Ο 53χρονος σταρ είδε τα έσοδά του να αυξάνουν, κερδίζοντας 12 εκ. λίρες από τις επιτυχίες του στο box office από όποια θέση κι αν συμμετείχε, ενώ 12 εκ. λίρες κέρδισε χωρίς καμία βοήθεια, από την βραβευμένη με Όσκαρ ταινία Gravity. Από την άλλη, η εμφάνισή του στη διαφήμιση γνωστής φίρμας καφέ, πιστεύεται ότι του έφερε στο ταμείο 26 εκ. λίρες. Όσο για την Αμάλ; Μέσω της καριέρας της πρόσθεσε στην.... οικογενειακή περιουσία ένα εκ. λίρες.

  Το μέλλον μοιάζει ακόμα καλύτερο με έναν ευτυχισμένο γάμο. Έτσι δεν είναι; ρωτήθηκε «Είμαι ένας ευτυχισμένος, παντρεμένος άντρας. Είναι αλήθεια και ταυτόχρονα έχει και πολλή πλάκα», απάντησε. 

 Και σε άλλη ερώτηση σχετική με την έδρα της συζύγου του: Τώρα πλέον περνάς πολύ καιρό στη Μ. Βρετανία. Έχεις ερωτευτεί τη βασιλική οικογένεια; «Νομίζω, ήταν πολύ ευγενικό εκ  μέρους τους να ονομάσουν το παιδί τους με το όνομα μου. Είναι μεγάλη μου τιμή», απάντησε με το γνωστό του χιούμορ.
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook