Ο Ρουβάς γράφει για το δημοψήφισμα και τον διχασμό που παραμονεύει

Για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα τοποθετήθηκε ο Σάκης Ρουβάς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

o-roubas-grafei-gia-to-dimopsifisma-kai-ton-dixasmo-pou-paramoneuei
SHARE THIS
0
SHARES

Για τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα τοποθετήθηκε ο Σάκης Ρουβάς με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

Μια νέα μέρα ξημέρωσε,
Ο διχασμός των Ελλήνων παραμονεύει για να πάρει τα ηνία,
Πήραμε μια γερή γεύση από την χθεσινή ντροπιαστική συνεδρίαση της βουλής.

Είμαι παρά όλα αυτά βέβαιος ότι πίσω από τα κομματικά συμφέροντα και τις πολιτικές ιδεοληψίες υπάρχει κοινή εθνική συνείδηση και ανθρώπινη δικαιοσύνη που μπορούν να μας ενώσουν σε ΜΙΑ δύναμη ικανή να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που παραμονεύει να ανακόψει την μακρά και ένδοξη ιστορία αυτού του τόπου των Ελλήνων!

Σκεφθείτε τι βλέπει ένας Έλληνας από το μέλλον κοιτώντας την σημερινή μας κατάσταση.
Είμαι σίγουρος ότι θα αναρωτιέται, ποια είναι αυτή η δύναμη που μας έκανε να κινούμαστε με τόση διχαστική αλαζονεία φέρνοντας τόση δυστυχία σε αυτόν τον τόπο που παρά τον πλούτο και την απέραντη ομορφιά δεν μπορούν οι Έλληνες να τον απολαύσουν.

Όμως δεν είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις που απειλούν την ύπαρξή της,
Πάντα έβρισκε την δύναμη μέσα στις ρίζες αυτών που μας ενώνουν ως Έλληνες και ανθρώπους με ιστορία στον πολιτισμό, την δημοκρατία και την δικαιοσύνη υπέρ της Ανθρωπότητας για να νικήσει τις δυνάμεις της βαρβαρότητας!
Αυτές τις ρίζες που μας ενώνουν, πρέπει να ενεργοποιήσουμε και τώρα και να αναζητήσουμε όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις που ενωμένες και όχι διχασμένες όπως είδαμε όλοι εχθές το βράδυ θα μας οδηγήσουν στην επόμενη μέρα που η Ελλάδα και οι Έλληνες αξίζουν!

Απαίτηση λοιπόν όλων μας πρέπει να είναι όλοι οι εκλεγμένοι από τον λαό εκπρόσωποι μας να εστιάσουν αυτήν την στιγμή σε ότι μας ενώνει σαν ιστορικό έθνος και με αυτά να σταθούμε ενωμένοι απέναντι στους δανειστές!

Δεν υπάρχει μόνο το ΝΑΙ η το ΟΧΙ που θα μας διχάσει, υπάρχει ένα εκκωφαντικό ΝΑΙ στον κοινό τόπο των Ελλήνων που θα μας λυτρώσει!

Όλοι μαζί ενωμένοι είμαστε δυνατοί!

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook