Ο... θειούλης που έγινε ψυχολόγος της Ζωής Λάσκαρη

«Ολοι στον δρόμο με φωνάζουν “θειούλη” και με ρωτούν τι νούμερα να παίξουν στο Τζόκερ» λέει ο Κων/νος Ζαμπάρας, που μιλά για τον ρόλο του στο πλευρό της Λάσκαρη.

o-theioulis-pou-egine-psuxologos-tis-zwis-laskari
SHARE THIS
0
SHARES

Ολοι τον γνωρίζουν από τον ρόλο του «θειούλη» στη γνωστή διαφήμιση του Τζόκερ. Κι όμως, ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας μετρά 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας ως ηθοποιός.

 

Το όνειρο της αναγνωρισιμότητας που κάθε ηθοποιός έχει, για εκείνον έγινε πραγματικότητα μέσα από τη διαφήμιση του τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ.

«Ολοι στον δρόμο με φωνάζουν “θειούλη” και με ρωτούν τι νούμερα να παίξουν στο Τζόκερ για να κερδίσουν» λέει μιλώντας στην Espresso.

 

Εχει παίξει και σε άλλες διαφημίσεις στο παρελθόν και έχει συμμετοχές σε πετυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο ο ρόλος του «θειούλη» τον έκανε διάσημο στο ευρύ κοινό.

Από «θειούλης» ψυχολόγος της Ζωής Λάσκαρη

Φέτος ο Κωνσταντίνος Ζαμπάρας συμμετέχει στην παράσταση «Νύφη Κουράγιο» στο πλευρό της Ζωής Λάσκαρη και της κόρης της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου.

 

Ο ίδιος λέει στην Espresso για τη συνεργασία του με τη Λάσκαρη:

«Η Ζωή Λάσκαρη είναι μια εξαιρετική κυρία. Νομίζω πως η συνεργασία μας είναι μια πολύ καλή εμπειρία για μένα.

Βεβαίως, καταπληκτική είναι και η συνύπαρξή μου με τους άλλους ηθοποιούς του θιάσου αλλά και τον σκηνοθέτη μας, Νίκο Μουτσινά».

Οσο για τον ρόλο του στην παράσταση, υποδύεται τον... ψυχολόγο της Ζωής Λάσκαρη, τον οποίο επισκέπτεται επειδή δεν θέλει καμία νύφη για τον γιο της...

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook