Ο Θοδωρής Αθερίδης προειδοποιεί: «Θα πέσουν μηνύσεις»!

Άστραψε, βρόντηξε και ξεκαθάρισε ότι έχει κι άλλο πρόσωπο. Ο Θοδωρής Αθερίδης θα ακολουθήσει τη νομική οδό αν αποφασίσει να απαντήσει στα σχόλια για τη ζωή του.

o-thodwris-atheridis-proeidopoiei-tha-pesoun-minuseis
|
SHARE THIS
0
SHARES

Κρατάει χαμηλούς τόνους, δεν μοιράζεται την προσωπική του ζωή και δεν θέλει να δίνει σημασία σε όσα λέγονται και γράφονται. Ο Θοδωρής Αθερίδης, όμως, αυτή τη φορά ξεκαθάρισε τις προθέσεις του. Μιλώντας για την προσωπική του ζωή στο περιοδικό Like και τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, δήλωσε πως οποίος ασχοληθεί με τα προσωπικά του δεν θα έχει καλή συνέχεια, αφού όταν το αποφασίσει θα... πέσουν μηνύσεις!

Διαβάστε τις χαρακτηριστικές ερωτήσεις και απαντήσεις:

-Επειδή έχουν ακουστεί πολλά, ποια είναι η σχέση σου με τη Σμαράγδα Καρύδη; 

«Με τη Σμαράγδα συνεργαζόμαστε συχνά, γιατί ξέρουμε και οι δύο ακριβώς τι θέλουμε σε ό,τι αφορά στη δουλειά. Είναι φίλη μου και την αγαπάω. Και τους ανθρώπους που αγαπώ τους αποδέχομαι συνολικά ως έχουν. Αγαπώ πολλά πράγματα πάνω της, δεν έχει νόημα να τα πω δημόσια».

-Ενοχλείσαι όταν δημοσιεύματα θίγουν θέματα της προσωπικής σου ζωής;

«Φυσικά και θα με ενοχλήσει ένα τέτοιο δημοσίευμα ή φωτογραφίες που εκθέτουν την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω δώσει δικαιώματα, δεν ασχολούμαι καθόλου με το τι λέγεται για τα προσωπικά μου. Αν αποφασίσω να ασχοληθώ σοβαρά, θα πέσουν μηνύσεις», είπε στο περιοδικό Like.

Χρειάζεται να τα ξαναπεί άραγε, ή απλώς όλα θα συνεχίσουν όπως ακριβώς έχουν; 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook